Caz şocant la Curtici: Femeie MUTILATĂ de câinii de luptă ai vecinilor VIDEO

O femeie din Curtici, judeţul Arad, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost atacată de câinii vecinilor. Animalele de luptă, rasa Amstaff, au sărit gardul care despărţea proprietăţile şi au muşcat-o pe femeie, care muncea în grădină. Vecinii au sărit imediat cu lopeţile pentru a o salva. Ea a ajuns la spital cu răni extrem de grave la cap şi muşcături pe tot corpul, potrivit România TV.

27 nov. 2014, 08:19
Caz şocant la Curtici: Femeie MUTILATĂ de câinii de luptă ai vecinilor VIDEO

O femeie de 73 de ani din Curtici, jud. Arad, a fost atacată de câinii de luptă ai vecinilor în timp ce muncea în grădină.

„Am văzut cum o muşcau câinii, vecina semăna arpagic şi am văzut cum au tras-o câţiva metri, am văzut cum au tras hainele şi am văzut când au dezbrăcat-o şi au tras baticul cu ceva. Toată a fost muşcată, pe mâini, faţă plină de sânge, pe scalp nu avea nimic, a zis fata mea că i-a tras părul de pe cap”, a declarat o femeie care a văzut ce s-a întâmplat.

Femeia a fost dusă urgent la spital, în stare extrem de gravă.

„Femeia a prezentat plagi muscate de caini la nivelul scalpului, bratelor si a membrelor inferioare. Actualmente este la chirurgie plastica unde i se trateaza plagile”, a declarat Gratian Damian, medic la Spitalul Judeţean Arad.

Unul dintre cei doi câini de luptă nici măcar nu era înregistrat aşa cum prevede legea.

„Este vorba despre infractiuni care privesc neluarea masurilor legale cu privire la cainii periculosi si pentru vatamare corporala. Doar unul dintre caini era inregistrat la politie asa cum prevede legea”, a explicat Camelia Tuduce, purtător de cuvâmt al IPJ Arad.

Acum, stăpânul lor riscă închisoarea.


loading...