Caz şocant la Dorohoi. O profesoară a fost bătută de mama unui elev, în sala de clasă

O profesoară din Dorohoi a fost snopită în bătaie de mama unui elev, din cauză că îi acordase note prea mici fiului său. Surse din anchetă spun că femeia ar fi dat-o pe profesoară cu capul de tablă, chiar în sală de clasă, în faţa copiilor.

27 feb. 2016, 06:29
Caz şocant la Dorohoi. O profesoară a fost bătută de mama unui elev, în sala de clasă

Scandalul a avut loc la Şcoala Gimnazială Alexandru Ioan Cuza, din Dorohoi, şi ar fi pornit de la un ghiozdan uitat de un ghiozdan uitat de un copil în şcoală şi de la notele mici pe care le primea copilul. Surse din anchetă susţin că scenele s-ar fi derulat chiar în sala de clasă, în faţa elevilor, iar profesoara a fost dată cu capul de tablă. Această versiune nu a fost însă confirmată de poliţişti.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Dorohoi, care a efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a întâmplat agresiunea. Părintele a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 1.000 de lei şi s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală„, a declarat comisarul şef Marcel Prichici, şeful Poliţiei municipiului Dorohoi.

La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, care a transportat-o pe profesoară la Spitalul Municipal din Dorohoi.