Caz şocant la Iaşi. A pierdut la păcănele o sumă importantă de bani şi s-a sinucis

Scenă de coșmar noaptea trecută la Iași! Un tânăr în vârstă de aproximativ 30 de ani s-a aruncat în gol din zona pietonală aflată deasupra pasajului din Fundație.

28 iun. 2019, 10:58

Un barbat a decis sa isi incheie socotelele cu viata. Din cate se pare, barbatul ar fi pierdut o suma colosala la jocurile de noroc. Un martor povesteste cum l-a vazut pe barbat pe pasajul Mihai Eminescu inaintand si arucandu-se pur si simplu in gol. Concret, barbatul in varsta de 34 de ani ar fi pierdut cateva zeci de mii de euro la pacanale si pe fondul consumului de alcool s-a aruncat de pe pasaj.

”Statea pe pasaj si deodata s-a aruncat. A cazut in cap si pur si simplu creierul i s-a imprastiat pe asfalt, coloana i s-a sfarmat. Nu il cunosteam personal, dar il stiam drept un impatimit al jocurilor de noroc, in aceasta seara se pare ca pierduse o suma foarte mare de mani,. zeci de mii de euro. Politistii au gasit asupra lui in jur de 4000 de lei si mai mult aur. ” povesteste un martor la oribila sinucidere. Politistii au preluat cadavrul barbatului si l-au dus la IML. In urma unei anchete, se va stabili cu exactitate ce s-a intamplat. Barbatul avea 34 de ani. Se pare ca tanarul in varsta de 34 de ani era domiciliat in Targu Jiu. Politistii au gasit, asupra lui, mai multe bijuterii si o suma mare de bani.