Caz şocant la Spitalul din Sibiu. Un bărbat infectat cu coronavirus s-a sinucis

Un bărbat în vârstă de 76 de ani, infectat cu coronavirus, s-a sinucis la spitalul din Sibiu. Acesta a fost găsit mort într-o toaletă. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. 

11 mai 2020, 08:37
Caz şocant la Spitalul din Sibiu. Un bărbat infectat cu coronavirus s-a sinucis

Bărbatul era din judeţul Mehedinţi şi era internat la Spitalul Județean din Sibiu, fiind confirmat cu coronavirus. Acesta s-a spânzurat în noaptea de duminică spre luni chiar în incinta secției de Boli Infecțioase.

Polițiștii fac cercetări.

„Un bărbat în vârstă de 76 de ani, domiciliat în județul Mehedinți, a fost găsit în cursul dimineții decedat în incinta unei unități sanitare, fiind internat în calitate de pacient. În fapt, la data de 11 mai, în jurul orei 04,20, un cadru medical a sesizat telefonic Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că un pacient a fost găsit decedat în interiorul unui grup sanitar. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, însoțită de un medic legist, a constatat decesul”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, potrivit oradesibiu.ro. 

În cauză nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni cu violență. Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeşte şi Cinci jandarmi, depistaţi cu coronavirus. Alţi 20 sunt în izolare