Caz şocant! O mama s-a spânzurat de faţă cu fetiţa ei de trei ani, după ce s-a certat cu iubitul la telefon

Un caz infiorator in Chershire, Marea Britanie. O mamica de doar 23 de ani a fost gasita fara suflare langa fetita ei, de trei ani, care plangea fara oprire. Se pare ca femeia a avut o cadere nervoasa dupa ce s-a certat cu iubitul ei, care era la un concert rap cu baietii si a ramas fara baterie la telefon. Femeia l-a rugat sa se intoarca acasa, insa barbatul nu a putut sa vada mesajul de disperare.

18 iul. 2018, 11:47
Caz şocant! O mama s-a spânzurat de faţă cu fetiţa ei de trei ani, după ce s-a certat cu iubitul la telefon

Agnieszka Giza ar fi avut un schimb dur de mesaje cu iubitul ei, dupa ce a aflat ca acesta prefera sa mearga la eveniment hip hop doar cu baietii. Geloasa, femeia i-a trimis un ultim mesaj in care l-a rugat sa vina acasa, insa barbatul a ramas fara baterie la telefon si nu a mai putut sa raspunda: „Agnieszka voia sa vina dar ceilalti prieteni nu si-au luat iubitele, asa ca i-am spus ca vreau sa merg singur. Cred ca s-a gandit ca o insel”. Barbatul a povestit ca in seara respectiva a decis sa doarma la un prieten, unde a si aflat vestea tragica.

Doi muncitori veniti sa repare o usa au auzit-o pe micuta de trei ani plangand si, dupa mai multe ezitari, au intrat in casa, unde au descoperit-o pe tanara mamica fara suflare. Un raport toxicologic a aratat ca Agnieszka avea 197 de miligrame de alcool pe litru in sange la momentul mortii. Tragedia s-a petrecut la inceputul acestui an, insa detaliile legate de circumstantele in care a avut loc decesul au iesit la iveala abia acum, fiind relatate in presa din Regat.