Caz şocant. Un pacient internat în Spitalul Judeţean din Galaţi s-a sinucis aruncându-se de la etaj

Un bărbat de 59 ani, internat la secţia de reumatologie a Spitalului Judeţean Sf. Apostol Andrei din Galaţi, a murit joi seara după ce s-a aruncat pe geam, de la etajul VII al unităţii medicale.

04 dec. 2014, 20:45
Caz şocant. Un pacient internat în Spitalul Judeţean din Galaţi s-a sinucis aruncându-se de la etaj

Pacientul a fost internat miercuri cu dureri la nivelul articulaţiilor coxofemurale, cu indicaţie de artoplastie bilaterală. Bolnavul era în evidenţă şi cu o boală endocrinologică, era şi hipertensiv. Încă nu fusese văzut de ortoped care urma să stabilească dacă urma să fie sau nu operat, dar fusese anunţat că urma să vină un medic pentru a-l investiga. S-a aruncat de la etaj şi a decedat din cauza unei fracturi de coloană cervicală şi la nivelul membrului pelvin stâng. Leziunile suferite prin cădere erau incompatibile cu supravieţuirea”, a precizat dr. Corina Popazu, medict primar Secţia Medicală 1 a Spitalului de Urgenţă Galaţi, potrivit Agerpres.

Citeşte şi O femeie de 57 ani s-a sinucis, închizându-se în congelator

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz. Este a doua sinucidere la Spitalul de Urgenţă Galaţi în acest an, după ce în iunie o femeie de 47 ani s-a aruncat de la etaj şi a murit.