Caz tulburător în SUA: Copil de 8 ani, înfometat de mama şi bunici până a ajuns să cântărească 11kg

Un copil de 8 ani, din Statele Unite, a fost înfometat de mama şi bunicii săi până a ajuns să cântărească doar 11 kilograme. Acum, cei trei sunt acuzaţi de tentativă de omor după ce băiatul a ajuns să mânânce chiar şi insecte pentru a supravieţui.

09 aug. 2014, 08:52
Caz tulburător în SUA: Copil de 8 ani, înfometat de mama şi bunici până a ajuns să cântărească 11kg

Un copil de 8 ani din Pennsylvania a fost înfometat de mama şi bunicii săi până a ajuns să cântărească 11 kg.

Drama băiatului de 8 ani i-a îngrozit şi pe medici. Unul dintre ei a declarat că atunci când copilul a ajuns la spital, acesta arăta ca un „supravieţuitor al Holocaustului” şi că mai avea maxim o lună de trăit. Când au văzut fotografiile cu băiatul, judecătorii au decis ca mama şi cei doi bunici să fie puşi sub acuzaţia de tentativă de ucidere, potrivit DailyMail.

Vecinii familiei din Pennsylvania au încremenit când au auzit de drama copilului care era ţinut în izolare. Micuţului i se oferea doar porţii mici de mâncare, aşa că atunci când era lăsat în curtea din spate el căuta insecte şi le mânca pentru a-şi potoli foamea. El avea doar 11 kilograme şi probleme hormonale când a fost descoperit de autorităţi după ce un vecin a a dat alarma.

Băiatul are încă două surori şi un frate care au făst găsiţi în stare bună. Toţi copiii se află acum în custodia serviciilor sociale până când cazul va fi rezolvat de instanţele de judecată.

Mama şi bunicii copilului au fost puşi sub acuzare pentru tentativă de ucidere.