Caz uluitor la Iaşi. De teama Cordunenilor, un bărbat merge la serviciu şi lucrează păzit de poliţişti

Agentul de vânzări care ar fi fost şantajat de Adrian Corduneanu este păzit permanent de către autorităţi. T.P. s-a prezentat luni la serviciu însoţit de doi poliţişti al căror rol este de a se asigura că bărbatul nu va fi victima unei răzbunări a clanului Corduneanu.

05 apr. 2016, 06:40
Caz uluitor la Iaşi. De teama Cordunenilor, un bărbat merge la serviciu şi lucrează păzit de poliţişti

Liderul interlop Adrian Corduneanu a fost arestat pentru şantaj, iar agentul de vânzări despre care se presupune că ar fi fost şan­tajat de cel supranumit „Beleaua“ are parte de pază permanentă din partea oamenilor legii pentru a nu fi victima unei răzbunări a interlo­pilor. Surse juridice au precizat că T.P., în vâstă de aproximativ 30 de ani, este căsătorit şi are un copil.

Citeşte şi Interceptări explozive în dosarul Cordunenilor. Cum torturează aceştia pentru a face rost de bani

Luni, acesta a mers la serviciu însoţit de doi poliţişti înarmaţi care au fost desemnaţi să îl păzească. „A venit la muncă însoţit de cei doi poliţişti care aveau pistoalele la vedere. A plecat pe teren cu tot cu cei doi poliţişti„, a precizat pentru ziaruldeiasi.ro un angajat al firmei la care lucrează T.P.

Potrivit colegilor săi, agentul de vânzări nu ar fi fost perceput ca fiind abătut sau supărat în perioada în care procurorii spun că ar fi fost şantajat de clanul Corduneanu. „El se descurca destul de bine cu salarizarea, ridica în jur de 1.000 de euro pe lună. Nu l-am văzut să fie mâhnit până acum, se comporta la fel ca şi înainte. Lucrează aici de aproximativ doi ani„, ne-a spus un coleg al victimei.

La nivel oficial, reprezentanţii Inspectora­tului de Poliţie Judeţean Iaşi au refuzat, în cursul zilei de ieri, să confirme sau să infirme că T.P. be­neficiază de protecţie specială.