Caz uluitor pentru medici. Un păianjen şi-a ţesut pânza în urechea unei femei VIDEO

Medicii chinezi au filmat un păianjen care își țesea pânza în urechea unei femei în timpul unei examinări ORL. Din fericire, auzul pacientei nu a avut de suferit în urma acestei întâmplări neobişnuite.

28 apr. 2020, 19:35
Caz uluitor pentru medici. Un păianjen şi-a ţesut pânza în urechea unei femei VIDEO

Medicii întâlnesc adesea lucruri extraordinare în timpul exercitării profesiei lor. Este cazul unui ORL-ist chinez, care a descoperit un păianjen viu, care își țesea pânza în urechea unei femei. Procedura a fost înregistrată video de către personalul medical de la Spitalul de Medicină Tradițională Chineză Mianyang, situat în sud-vestul Chinei.

Femeia a mers la doctor din cauza durerilor înțepătoare din ureche, iar după ce a găsit o mică urmă de mătase în canalul urechii, dr. Liu a decis să examineze mai îndeaproape organul, în care a fost descoperit un păianjen viu. „Din fericire, păianjenul era mic și nu-i străpunse timpanul, altfel femeia şi-ar fi putut chiar pierde auzul„, a spus medicul, citat de mass-media chineză. În ceea ce o privește pe femeie, aceasta crede că păianjenul i-a intrat în ureche în timp ce ea lucra într-o podgorie.