Cazare gratis pe o insulă din Grecia, timp de un an. Care este condiția impusă: „Vara este aglomerată, iar iarna este super liniștită”

Cazare gratis pe o insulă din Grecia, timp de un an. Într-o perioadă în care românii caută oferte avantajoase de cazare pe insulele grecești, pe rețelele sociale a apărut un mesaj surprinzător. Astfel, o localnică din insula Corfu, una dintre cele mai apreciate destinații, a oferit gratuit un spațiu de cazare, cu o singură condiție.

24 iun. 2023, 14:54
Cazare gratis pe o insulă din Grecia, timp de un an. Care este condiția impusă: „Vara este aglomerată, iar iarna este super liniștită”

Cazare gratis pe o insulă din Grecia, timp de un an. Localnica din stațiunea Sidari, Corfu, este proprietara unei case mici, de aproximativ 60 de metri pătrați, dar și cu o grădină mare. Locuința este poziționată într-o zonă liniștită, la numai 5 minute de plajă. Zona e perfectă pentru plimbări în aer liber.

Citește și: Incredibil! Cât a plătit un român și familia sa pentru masa de prânz la o tavernă din Grecia. Cu acești bani abia dacă te poți apropia de restaurantele din Mamaia

Cazare gratis pe o insulă din Grecia, timp de un an

Internauta caută un cuplu sau doi prieteni care doresc să locuiască în Grecia pentru minim un an sau chiar mai mult, începând de vara aceasta. Aceștia nu vor trebui să achite niciun fel de cazare, în schimb vor avea grijă de șapte câini.

Ofer o casă mică (60 de metri pătrați) într-o grădină mare în Sidari, Corfu, proprietatea este într-o zonă liniștită, la 5 minute de plajă. Caut un cuplu sau doi prieteni care doresc sa trăiască aici minim un an sau mai mult, începând din vara lui 2023.

Am 7 câini prietenoși, dar călătoresc mult, așa că pentru închirierea gratuită a casei ar trebui să ai grijă de câini când sunt plecată și să-i plimbi. Ai nevoie de experiență cu câinii, pentru că 7 sunt 7. Trebuie să iubești câinii.

În grădină se pot cultiva și legume bio. Vara este aglomerată, iar iarna este super liniștită pe Corfu. Optim pentru nomazii digitali, aici avem internet bun”, este anunțul apărut pe Facebook.