Cazarea din Costinești care stârnește coșmaruri. Haz de necaz în Stațiunea Tineretului: „Ușă smecheră, blană de fag, are o găurică” VIDEO

Costinești este una dintre cele mai frecventate stațiuni de pe litoralul românesc, însă un turist a avut ghinionul să găsească o cazare lipsită de condiții decente.

19 aug. 2021, 21:15
Cazarea din Costinești care stârnește coșmaruri. Haz de necaz în Stațiunea Tineretului: „Ușă smecheră, blană de fag, are o găurică” VIDEO

Costinești

, denumită Stațiunea Tineretului, este una dintre cele mai populare printre români. Un turist a fost tentat de prețurile ceva mai decente decât în zonele de nord ale litoralului, cum ar fi stațiunea Mamaia și a optat pentru o cazare pentru care tariful pe noapte era de 150 de lei.

Bărbatul a aflat pe pielea lui că un preț decent pe litoralul românesc nu înseamnă neapărat și condiții decente.

Turistul a postat un clip pe rețelele de socializare în care a filmat cum arată camera în care a locuit, în timpul sejurului petrecut la mare. În imagini se poate vedea ușa de la intrare, ce pare extrem de șubredă și are chiar și o gaură. Bărbatul arată și o pernuță murdară și plină de praf.

”Clădire frumoasă, epoca Ceaușescu. Ușă smecheră, blană de fag, are o găurică să vezi cine sună la ușă… Ai o periniță, în caz că vrei să vii cu cățelul”, comentează amuzat bărbatul.

Clipul arată și pardoseala care este lipsită de gresie sau mochetă, cele patru paturi din cameră, care par mai degrabă făcute pentru copii decât pentru adulți și desigur baia, care nu are chiuvetă. Turistul a mai filmat și o ușiță din lemn cu gratii, care abia se închide și pe care o denumește, făcând haz-de necaz, „aparatul de aer condiționat”.

”Piesa de rezistență este aerul condiționat… Aici se deschide, dar nu se mai închide cum trebuie, cred că a făcut scurt-circuit”, relatează bărbatul cu ironie.

Costinești! Bărbați înjunghiați pe o faleză

Scandalul

a avut loc în noaptea de duminică spre luni pe faleza Soarelui din staţiunea Costineşti. Poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, în urma unei altercaţii.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul că în altercaţie ar fi fost implicate mai multe persoane, iar victima ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înţepător.

Totodată, poliţiştii au identificat un alt bărbat, care prezenta răni în zona abdominală, ambele victime fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii de investigaţii criminale efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au provocat evenimentul. Persoanele bănuite de comiterea faptelor se află la sediul Poliţiei pentru audieri.

În momentul de față, persoanele bănuite de comiterea faptelor se află la sediul poliției pentru audieri, urmând a se dispune măsurile legale prin unitatea de parchet competentă.