Cazinourile online te pot bana oricând! Ce să faci ca să nu-ți pierzi contul

Înregistrarea și implicit jocul la cazinou vine la pachet cu o serie de reguli pe care jucătorul trebuie să le respecte pentru a nu-și pierde contul. Din păcate, mulți jucători din România nu știu de existența acestor termeni și încalcă, din neștiință, regulile impuse. Astfel, ajung să-și piardă atât contul, cât și bonusurile sau banii câștigați. Află ce trebuie să faci pentru a nu ajunge în această situație!

03 oct. 2022, 15:18
Cazinourile online te pot bana oricând! Ce să faci ca să nu-ți pierzi contul

Nu îți deschide mai mult de un cont la un cazinou

Fiecare jucător are dreptul de a-și deschide un singur cont de jucător. Din păcate, există și jucători care ignoră această regulă. De ce?

Cazinourile online oferă tuturor celor care se înregistrează bonusuri care mai de care mai interesante. Acesta este motivul pentru care mulți jucători sunt tentați să-și deschidă conturi duplicate și să profite de toate ofertele promoționale. Acest lucru este strict interzis, conturile jucătorilor urmând să fie șterse definitiv.

Ce alternativă există?

Alternativa stă în alegerea altor cazinouri noi, cele care sunt recent apărute și licențiate, care îți ofere acces la alte bonusuri pe care să le revendici.

Există o mulțime de cazinouri prezente în mediul online pe care le poți testa cu ajutorul bonusurilor oferite.

Nu uita de verificarea identității

Conform articolului 129, din Decizia 111 (24 februarie 2016), fiecare jucător este obligat să își verifice identitatea în termen de 30 de zile din momentul deschiderii contului.

Ce înseamnă asta?

Cazinoul îți va solicita o serie de documente prin care tu să dovedești că datele personale pe care le-ai furnizat la înregistrare îți aparțin.

Documente solicitate pentru verificarea identității:

  • Buletin
  • Permis de conducere
  • Pașaport

Documente solicitate pentru verificarea adresei

  • Extras bancar
  • Factură (apă, internet, curent, gaze)

În cazul în care în termen de 30 de zile nu îți verifici identitatea, operatorul are dreptul de a-ți închide contul, iar toate sumele disponibile în contul tău o să fie automat virate la bugetul de stat.

Ai folosit un card bancar care nu-ți aparține

În Termenii și Condițiile oricărui cazinou este întotdeauna specificat faptul că atât depunerile, cât și retragerile trebuie efectuate printr-o metodă de plată înregistrată pe numele tău. Nu vei putea utiliza cardul bancar al altei persoane.

Cu toate acestea, unele cazinouri îți vor permite să faci depuneri, însă în momentul în care vei ajunge la procesul de retragere, contul tău o să fie blocat, bonusurile anulate și banii retrași.

Ai deschis un cont cu date false

Sursă: www.unsplash.com

Deși poate părea de la sine înțeles că această acțiune este strict interzisă, există jucători care aleg să se înregistreze folosind date false.

De ce fac asta?

Vor să profite de anumite oferte promoționale, nu au împlinit vârsta de 18 ani sau, pur și simplu, le este frică să divulge date personale.

Este strict interzis ca un jucător să se înregistreze folosind datele altei persoane!

Nu ai 18 ani

Jocurile de noroc sunt strict interzise persoanelor sub 18 ani. Astfel, dacă ești minor, nu te vei putea alătura unui cazinou online.

Cu toate acestea, dacă ai reușit să „păcălești” cazinoul, utilizând date false, operatorul are dreptul de a-ți închide contul definitiv.

Prea multe încercări de logare

Acesta este cel mai comun motiv pentru care jucătorii ajung să-și piardă conturile. În cazul în care ai greșit combinația de parola – username sau parola – adresa de e-mail de prea multe ori, cazinoul îți poate suspenda contul.

În această situație poți lua legătura cu serviciul de asistență pentru a remedia problema. Cel mai probabil ți se vor solicita niște documente suplimentare prin care să dovedești că tu ești deținătorul contului.

Ai încălcat Termenii & Condițiile cazinoului

Majoritatea jucătorilor omit să citească Termenii și Condițiile site-urilor pe care le accesează. Știm și de ce, este un proces nu tocmai plăcut, care îți răpește minute bune, dar care este extrem de important dacă vrei să stai departe de probleme.

Deși la prima vedere informațiile pot părea neimportante, îți garantăm că sunt pe cât se poate de importante dacă vrei să-ți păstrezi contul deschis. În fond, ce îți dorești? Să te joci, să câștigi și să retragi toți banii câștigați, nu?

Cum îți poți redeschide contul?

În cazul în care acest articol a ajuns prea târziu la tine și deja ai avut un incident neplăcut, există și o mică soluție salvatoare. Nu îți putem garanta că operatorul va accepta să îți redeschidă contul. Asta ține strict de regula încălcată.

Tot ce poți face este să te adresezi serviciului de asistență pentru clienți, să indici motivul cererii, iar în cazul în care ai dovezi, să le atașezi și pe acestea. Așteaptă răspunsul operatorilor pentru a vedea ce este de făcut mai departe.