Cazul Caracal. Cine este persoanjul misterios sunat de Dincă în ziua presupusei crime

Potrivit unor informații din dosar obținute de avocatul Tonel Pop, Gheorghe Dincă a sunat un fost polițist de frontieră, a doua zi după dispariția Luizei.

13 sept. 2019, 19:08
Cazul Caracal. Cine este persoanjul misterios sunat de Dincă în ziua presupusei crime

Potrivit unor date din dosarul instrumentat de DIICOT în cazul dispariției Luizei Melencu, Gheorghe Dincă a sunat două persoane, a doua zi după disparița adolescentei: pe bunicul Luizei și un bărbat misterios din Craiova. Ar fi vorba de un instructor auto din Craiova. Informația a fost confirmată de avocatul Tonel Pop, prezent în platoul emisiunii, datele fiind bazate pe listingul obținut de la compania de telefonie mobilă.

Jurnaliștii l-au contactat pe bărbat, însă acesta le-a spus că nu vorbește prin telefon asemenea lucruri, după care le-a închis telefonul.

Mai mult însă, potrivit CV-ului bărbatului, el a lucrat la Jandarmeria Română până în 2001, după care a lucrat la Poliția de Frontieră. În prezent, persoana respectivă este angajată a Spitalului Județean de Urgență Craiova și este și instructor auto.

Tonel Pop a povestit că a solicitat să vadă declarația dată de bărbatul misterios în urma audierii, însă, surpriză, aceasta lipsește din dosar. Există o singură declarație a acestuia, în care se precizează că își menține prima declarație, care însă lipsește. Avocatul a menționt că procurorii NU l-au întrebat pe acesta dacă îl cunoaște pe Gheorghe Dincă.