Cazul Caracal ia amploare. Mai multe potenţiale victime ale lui Dincă şi vecinii, la audieri

Mai multe fete, posibile victime ale lui Gheorghe Dincă sau ale grupărilor interlope din Caracal vor ajunge în decursul zilei de luni la audieri.

19 aug. 2019, 05:13
Cazul Caracal ia amploare. Mai multe potenţiale victime ale lui Dincă şi vecinii, la audieri

În premieră în acest caz de la Caracal, luni, mai multe fete sunt aşteptate la audieri. Procurorii DIICOT, care se ocupă de anchetă fac acum noi verificări cu privire la traficul de persoane şi grupările interlope din Caracal, dar totodată şi asupra trecutului lui Gheorghe Dincă. Rămâne de văzut, dacă aceste fete vor face şi vreo dezvăluire legată de Gheorghe Dincă, dacă ele au fost de asemenea victime ale monstrului din Caracal şi dacă acesta făcea parte din vreo grupare de trafic de persoane.

Tot luni, mai au loc şi alte audieri importante. Patru vecini ai lu Gheorghe Dincă se vor prezenta din nou în faţa anchetatorilor. Aceste persoane au mai fost audiate şi zilele trecute, însă la acel moment se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Ei nu au oferit procurorilor date concrete şi coerente, aşa că acum au fost chemaţi pentru a da noi explicaţii.

Fiica lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea după drama de la Caracal: „Nu ne-au lăsat să vorbim cu el”