Cazul Caracal, un nou scandal. Procurorii vor alte probe ADN de la Luiza. Rudele suspectează că s-ar putea "planta" probe

Publicat: Luni, 23 Septembrie 2019 22:10 // Actualizat: Luni, 23 Septembrie 2019 23:02 // Sursa: romaniatv.net

Anchetatorii din cazul Caracal ar fi cerut o nouă probă de ADN de la mama Luizei, în această seară. Avocatul Tonel Pop spune că a fost sunat de familia Melencu, dar îi acuză pe anchetatori că au pierdut proba iniţială. Mai multe, rudele suspectează că ar putea fi plantate probe.

Foto: fanatik.ro

"Au venit la noi, au făcut scandal, că să meargă Monica (mama Luizei) la laborator să dea iar o probă de ADN, ne-au dat şi o citaţie. Noi refuzăm categoric, s-a luat deja o probă. Nu dăm nimic până nu ni se dau mai mutle detalii", a declarat bunicul Luizei Melencu în exclusivitate la România TV

Mama Luizei, a fost ameninţată cu amendă. "Ce vor să facă cu ADN-ul meu, să planteze probe să o scoată moartă şi pe Luiza? Indiferent de amenda pe care mi-o dau, eu nu dau niciun ADN. Nu îmi pasă. Pe citaţie zice că în caz de neprezentare mă pot aduce cu mandat sau că îmi pot da amendă, între 50 de milioane şi 250 de milioane. Dacă Alexandra a fost dată moartă, gata, trebuie şi a doua victimă, ca să închidă cazul", a spus Monica Melencu.

"Eu cred că ori au pierdut proba ADN, ori vor să îl planteze undeva. Pentru că nu mai este nevoie de acest ADN, el există deja la dosar. Este o mare prostie ca oamenii să meargă să dea ADN-ul când li se cere. Legea spune că e nevoie de acordul scris pentru asta", a spus avocatul Tonel Pop.

În arestul Poliției Capitalei, Gheorghe Dincă a făcut dezvăluiri incredibile în fața celor doi colegi de celulă: în lizieră nu s-ar afla Luiza și că oasele îngropate acolo nu-i aparțin ei, declarând că ,,Numai eu și Dumnezeu știm unde se află Luiza''.

Acest lucru a fost expus de către Gheorghe Dinca celor două persoane încarcerate, însă cu totul altceva a declarat la reconstituirea omorului Luizei. Informațiile au fost prezentate în cadrul postului de televiziune RomâniaTV.

La reconstituirile din 16 și 17 septembrie au participat procurorii DIICOT din Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară delegați și, în paralel cu reconstituirea evenimentelor, au avut loc și audierile mai multor martori la sediul Poliției Municipiului Caracal. Procurorii DIICOT au mai anunțat că au cerut Tribunalului Olt prelungirea măsurii arestului preventiv față de Gheorghe Dincă pentru încă 30 de zile.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ADN Luiza Melencu bunicul Melencu cazul Caracal INML Luiza Melencu tonel pop
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H