Cazul care a frapat medicii: O femeie a suferit DEGERĂTURI, în propria casă, când afară nu era frig

O femeie din Germania a reuşit să frapeze medicii, după ce a suferit degerături în propria casă, după ce sistemul de încălzire s-a stricat şi temăperatura a coborât la zece grade. Cu toate că degerăturile apar la temepraturi de sub zero grade, medicii au ajuns la concluzia că această condiţie ciudată a fost cauzată de o boală autoimună care a provocat o reacţie bizară a organismului.

06 iul. 2013, 16:39
Cazul care a frapat medicii: O femeie a suferit DEGERĂTURI, în propria casă, când afară nu era frig

Tânăra din Germania a ajuns cu degerături la spital, după ce sistemul de încălzire al casei s-a stricat şi temperatura a scăzut la 10 grade. Cu toate acestea, este cunoscut faptul că degerăturile apar la temperaturi apropiate de zero grade, potrivit The Sun.

Citeşte şi Cel mai BIZAR caz: Un bărbat s-a dus la spital cu o durere de BURTĂ, dar a reuşit să ŞOCHEZE MEDICII

Astfel, din cauza unei reacţii ciudate, pe care medicii au încercat să o explice, celulele roşii au început să se grupeze în grămezi, blocând circulaţia sângelui, lucru care a dus la blocarea vaselor de sânge din mâini, urechi, nas şi picioare. Pe corpul femeii de y 4 edition of The New England Journal of Medicine, did mention however, that the woman had been subjected to a dramatic drop in temperature due to her heating failing at home.

Cazul a apărut într-o revistă medicală, iar medicii au ajuns la concluzia că pacienta suferă de o boală auto imună, care a declanşat o reacţie de apărare, în momentul în care temepratura din casă a scăzut brusc până la 10 grade. Doctorii au reuşit să o trateze, după ce i-au prescris medicamente anti-coagulare şi au îndepărtat pielea distrusă.

Citeşte şi Cum să te aperi pe tine şi pe copilul tău de degerături

Inedit este faptul cum corpul ei a decis să ia îniţiativă şi să inceapă să constrângă circulaţia sângelui către extremităţi, practic luptându-se cu hipotermia, cu toate că afară nu era frig.