Cazul care A ŞOCAT întreaga Românie: o profesoară a venit BEATĂ la ORE. Ce a urmat întrece orice închipuire!

Caz şocant la o şcoală din comuna brăileană Victoria! O profesoară a venit băută la ore, cu o alcoolemie de 1,18 mg/l în aerul expirat, potrivit aparatului etilotest. Consiliul de Administraţie al şcolii a declanşat deja o anchetă internă pentru a stabili măsura disciplinară.

15 nov. 2019, 14:46
Cazul care A ŞOCAT întreaga Românie: o profesoară a venit BEATĂ la ORE. Ce a urmat întrece orice închipuire!

Viorel Botea, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila, a declarat, că directorul şcolii din Victoria a mers împreună cu respectiva profesoară la sediul Poliţiei din Însurăţei, unde s-a confirmat că aceasta consumase alcool, motiv pentru care nu a mai fost lăsată să se întoarcă la clasă, pentru a-şi continua ora.

Scene şocante într-un liceu. Profesoarea s-a bătut cu elevul ca de la egal la egal VIDEO

„Domnul director al şcolii a mers cu doamna profesoară la sediul Poliţiei Însurăţei. Am vorbit cu domnul comandant de acolo şi cunosc situaţia foarte bine. I s-au luat probe biologice şi e confirmat că a consumat alcool. Se va face o comisie de disciplină la nivelul şcolii şi se va analiza cazul. Mi-e ruşine de ruşinea ei. Nu poţi tu, ca profesor, să vii beat la şcoală. Eu, astăzi, nu am avut timp să beau apă şi unul este beat la ora asta. Pentru mine, ca profesor, nu ca inspector general, asta e super ruşine”, a declarat Botea.

Viorel Botea a mai spus că măsura disciplinară care va fi luată în acest caz va fi hotărâtă la nivelul consiliului de administraţie al şcolii.