Cazul care a ŞOCAT Italia. O româncă şi-a lăsat bebeluşul să moară în cadă

O româncă stabilită în Italia, la Milano, şi-a lăsat să moară pruncul abia născut. Circumstanţele acestei drame sunt cutremurătoare. Copilaşul a fost găsit mort, în baia locuinţei, în vreme ce familia, nepăsătoare, se afla la masă.

05 aug. 2015, 16:48
Cazul care a ŞOCAT Italia. O româncă şi-a lăsat bebeluşul să moară în cadă

Alertaţi de sora mamei, care tocmai născuse, salvatorii au ajuns în locuinţa familiei de români, unde au făcut o descoperire macabră. Nou-născutul zăcea în cadă, cu faţa în jos, în stare de inconştienţă.

Mai şocantă este nepăsarea familiei, formată din mamă, o româncă de 43 de ani, tatăl şi trei copii mai mari, aflaţi cu toţii la masă. „Copilul este în baie„, le-a spus românca paramedicilor. Aceştia au încercat zadarnic să îl reanimeze pe micuţ. Bebeluşul a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Citeşte şi TRAGEDIE în Italia. O fetiţă româncă de 3 ani a murit în CONDIŢII SUSPECTE

Vecinii sunt în stare de şoc şi nu înţeleg cum este posibil aşa ceva. Ministerul sănătăţii din Italia a deschis o anchetă în acest caz cutremurător. Autorităţile încearcă să afle cu exactitate în ce condiţii a murit micuţul, născut prematur, la 7 luni, dar în viaţă.