Cazul copilului cu puteri supranaturale din Naipu rămâne un mister VIDEO

Publicat: Joi, 30 Noiembrie 2017 22:14 // Actualizat: Joi, 30 Noiembrie 2017 22:24 // Sursa: romaniatv.net

Copilul cu puteri paranormale din Naipu rămâne un mister în România anului 2017. Doctorii spun că e sănătos, preoţii îl descântă, iar părinţii şi bunicii vor s-o dezgroape şi să o înţepe în inimă pe vecina-strigoi de la care a plecat totul şi care dă cu pietre de peste acoperiş, informează România TV.

Disperaţi, oamenii spun că vecina moartă în urmă cu câteva luni a pus stăpânire pe Andrei, nepoţelul lor de 11 ani, care şi-a schimbat dintr-odată comportamentul.

"Când a pus mâna pe sticla aia şi de-aici, vedeţi, până la şapca aia acolo, acolo a ajuns. Eu spun adevărul. Ăsta e. Au venit de sus, aşa, parcă erau cernite sau date de extratereştrii ăştia. Nu mai ştiu ce să mai zic, vă daţi seama, eram îngrozit. Mi-am mai făcut şi eu o dezlegare aşa, cum ştiu eu, pe limba mea", a spus bunicul copilului.

Copilul cu puteri supranaturale a pus pe jar o întreagă comunitate. Nu putea să lipsească de la ancheta paranormală poliţistul din sat.

Primarul comunei Ghimpaţi crede că aducerea copilului pe drumul cel bun e treaba preoţilor, nu a doctorilor.

"Asta a fost voinţa lui, să meargă către biserică. Ne bucurăm mult că copilul se simte bine şi e lucid, nu-l mai dor mâinile, nu-l mai dor picioarele. În două zile totul a fost extins asupra copilului. Ştiţi foarte bine că am mers cu el la mănăstire la Letca Nouă şi acolo el s-a deschis că este...prin exprimarea lui: "Sunt liber!" Exprimarea copilului "Sunt liber!" când a ajuns la mănăstire. Şi i-a făcut un lucru bun", a spus primarul comunei.

După două săptămâni în care presa a vuit despre minunea de la Naipu, părinţii copilului ale cărei crize au declanşat vria nu mai vor să vorbească despre asta.

"Am vorbit cu Protecţia Copilului şi mi-au zis să ţin copilul departe de televiziuni că se-ntoarce răul înapoi. Să-l lăsăm în pace, să nu mai dăm interviuri că-i facem rău copilului şi pe urmă am eu probleme", a spus tatăl băiatului.

Misterul de la Naipu a devenit cunoscut opiniei publice când pentru familia Dobre a început teroarea, din cauza, spun localnicii, unei vecinei moarte de curând. Fenomene ciudate au pus brusc stăpânire pe gospodărie: scaune şi pahare aruncate prin casă, dar şi o ploaie de pietre venită de peste acoperiş. Oamenii spun că nici preotul şi nici şeful de post n-au reuşit să le aducă liniştea în vreme ce vecinii fac pelerinaj în curtea din satul Naipu ca la un film de groază-n aer liber. Totul a început pe câmp. Capul familiei Dobre spune că nişte mâini nevăzute îi culegeau pur şi simplu ştiuleţii de porumb chiar înainte de a ajunge la ei.

Odată ajuns acasă, alte probleme. Bărbatul spune că a încercat să tămâieze casa, dar lucrurile s-au agravat. Omul spune că sufletul neliniştit al vecinei moarte i-a făcut ravagii şi în casă.

"Au sărit cărţi. Toate astea...împrăştiate. Telefoane, telecomandă, tot. S-au făcut două slujbe cu preotul nostru. Pe urmă au început să-mi atace copilul. Îi sucea mâna la spate, îl obliga să ia ceva cu mâna şi să arunce... Vă spun, că am martori. Nu sunt nebun. Aici e vorba de un spirit", a spus bărbatul.

Vecinii povestesc cu groază întâmplările la care au fost martori, dar ridică apoi din umeri.

"Ce se-ntâmplă... nu ştiu. Eu am zis că-i ceva paranormal. Altceva ce poate să fie? Doar nu-s nebună. A venit poliţaiul. A zis: "Nu se poate! E ceva anormal!", a spus o localnică.

Citeşte şi Puteri paranormale pe care toată lumea le are. Mulţi oameni nu ştiu cum să le folosească

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
casa bantuita copil puteri supranaturale naipu puteri paranormale video
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
18 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H