Cazul misterios al bărbatului care a plecat în spaţiu la bordul unei nave extraterestre. A dispărut fără urmă

Unul dintre cele mai ciudate și inexplicabile cazuri, care nu a fost niciodată elucidat de poliție, este al lui Granger Ormond Taylor. Bărbatul a lăsat un bilet misterios, după care nu a mai fost văzut niciodată.

14 iul. 2018, 15:43
Cazul misterios al bărbatului care a plecat în spaţiu la bordul unei nave extraterestre. A dispărut fără urmă

Șirul evenimentelor a început în ziua de 29 noiembrie 1980, când Granger Ormond Taylor și-a părăsit ferma din Duncan, Vancouver, Canada. Acolo locuia de când s-a născut, împreună cu părinții și frații săi. El a lăsat în urmă un bilet extrem de misterios și controversat, prin care îi anunța pe apropiații săi că va pleca să descopere Universul, timp de 42 de luni, la bordul unui OZN.

„Dragă mamă și tată, m-am dus să călătorească la bordul unei nave extraterestre. Timp de 42 de luni voi explora vastul Univers, iar apoi mă voi întoarce. Îmi las în urma toate bunurile mele, deoarece nu îmi va mai folosi nici unul. Utilizați instrucțiunile de pe spate pentru a înțelege tot. Cu dragoste, Granger”.

Nu s-a mai întors niciodată
Au trecut cele 42 de luni și bărbatul nu s-a mai întors. Familia sa nu a mai primit niciodată niciun semn din partea lui Granger. Nu se știe ce s-a întâmplat cu el și autoritățile locale au fost alertate. Unul dintre cele mai interesante aspecte este că bărbatul a schițat pe spatele biletului o hartă.

Aceasta avea rolul să-i facă pe părinți săi să înțeleagă unde este. Nimeni nu a înțeles acea hartă, motiv pentru care nu s-au realizat niciun fel de căutări.

Atunci când au fost interogați, prietenii săi le-au spus polițiștilor că Granger dezvoltase o obsesie pentru spațiu. Această obsesie se transformase într-o nebunie, pentru că bărbatul construise o replică a unei nave extraterestre, chiar în curtea sa. Bineînțeles că această navă nu a funcționat niciodată, pentru că nu avea niciun sistem de propulsie.

Aceasta era echipată cu un televizor, o canapea și o sobă. Aici își petrecea timpul Granger și era în așteptarea extratereștrilor, care urmau să vină și să-l ducă în călătoria vieții sale. Așa s-a și întâmplat în ziua de 29 noiembrie 1980, când a fost văzut pentru ultima dată de familia sa.

Unul dintre prietenii săi a declarat unui ziar local că înainte cu o lună să dispară, Granger intrase într-un soi de comunicare cu entități extraterestre. Această comunicare se realiza telepatic și în acest mod i-au spus că urmează să vină să-l ia.

Bineînțeles că această ultimă poveste nu a fost crezută de poliție. Aceștia din urmă au încheiat cazul suspectându-l pe bărbat de consum de droguri. Cu toate acestea, Granger nu a fost găsit niciodată și cu atât mai puțin corpul său. A dispărut pentru totdeauna și nimeni nu a știut cu adevărat unde a plecat.

Sursa: efemeride.ro