Cazul morţii lui Gyuri Pascu, întorsătură şocantă. Trupul artistului ar putea fi deshumat

Trupul lui Ioan Gyuri Pascu ar putea fi deshumat, pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

12 oct. 2016, 06:20
Cazul morţii lui Gyuri Pascu, întorsătură şocantă. Trupul artistului ar putea fi deshumat

Procurorii au continuat marţi seria audierilor în cazul lui Ioan Gyuri Pascu, cu doi dintre medicii de pe ambulanțele care au mers acasă la artist pentru a-i acorda îngrijiri medicale, în dimineața decesului. Potrivit libertatea.ro, aceştia au fost întrebați cum au intervenit și dacă au respectat timpul de intervenție. În fața anchetatorilor vor ajunge toți medicii de pe cele trei ambulanțe care au fost solicitate.

Citeşte şi Prima reacţie a medicului din prima ambulanţă care a ajuns la Gyuri Pascu: Aş proceda la fel şi acum! VIDEO

Este foarte posibil ca în acest caz procurorii să ceară o expertiză medicală luând în considerare raportul de necropsie sau deshumare, dacă există indicii cu privire la o moarte violentă, și aici nu ma refer la acte de violență neapărat, ci la alte cauze care nu ar fi naturale.

Familia chiar dacă nu este de acord nu se poate împotrivi unui astfel de demers legal atâta timp cât anchetatorul are îndoieli cu privire la temeinicia concluziilor raportului medical inițial„, a declarat avocatul Artin Sarchizian, pentru sursa citată.

Anchetatorii au deschis un dosar de moarte suspectă după ce s-a aflat că diagnostic pus de echipajul de ambulanță care a ajuns primul la el a fost de atac de panică, el având probleme cardiace.