Cazul morţii Mădălinei Manole ar putea fi redeschis. Vezi care sunt noile probe

Posibilă răsturnare de situaţie în cazul morţii Mădălinei Manole. Potrivit România TV, instanţa va decide dacă redeschide dosarul, ca urmare a apriţiei unor probe care depăşesc puterea de înţelegere. Un exemplu: cum a putut artista să ia o cantitate atât de mare de otravă.

25 mai 2013, 15:53
Cazul morţii Mădălinei Manole ar putea fi redeschis. Vezi care sunt noile probe

Deşi Tribunalul a decis neînceperea urmăririi penale pentru Petru Mircea (fostul soţ al artistei Mădălina Manole), Maria Mircea şi Berta Slav (persoana care i-a procurat Mădălinei flaconul de Furadan), în dosar există încă multe întrebări care nu şi-au găsit răspunsul.

Astfel, potrivit România TV, se pune întrebarea cum s-a ajuns să fie pete de sânge pe pereţi, la o înălţime chiar de un metru sau cum de a reuşit să bea Mădălina Manole 250 de mililitri de Furadan, o substanţă toxică şi vâscoasă şi, de asemenea, cum de s-a găsit o singură amprentă în interiorul paharului. Interesant este şi faptul că trupul Mădălinei Manole a fost găsit la câţiva metri de pahar şi de flaconul de Furadan, în condiţiile în care moartea acesteia s-ar fi produs într-un minut.

De asemenea, nu se ştie nici de la ce a provenit lovitura la cap. La toate aceste întrebări, părinţii Mădălinei Manole speră să găsească până la urmă un răspuns, cu ajutorul deciziei pe care o va da miercuri Parchetul. Părinţii artistei sunt reprezentaţi în instanţă de avocata familiei Elodia Ghinescu.

Cât despre fostul soţ al Mădălinei, Petru Mircea, nu se mai ştie nimic, el schimbându-şi de mai multe ori numerele de telefon.

Citeşte şi Fiul Mădălinei Manole a apărut pentru prima oară la TV – FOTO