Cazul tânărului din Segarcea care şi-a infectat iubitele cu HIV, clasat de procurori

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au clasat dosarul in cazul tanarului din orasul Segarcea care si-a infectat intentionat iubitele cu virusul HIV. Procurorii argumentează cu faptul că băiatul este mort.

07 apr. 2015, 06:08
Cazul tânărului din Segarcea care şi-a infectat iubitele cu HIV, clasat de procurori

În luna octombrie 2014, 291 de persoane din localitatea Segarcea au cerut să facă testul HIV/SIDA la cerere, iar 10 dintre acestea au recunoscut că au întreţinut relaţii intime cu o persoană infectată.

Un băiat a văzut certificatul de decesa, iar atunci ne-am alarmat imediat şi am început să trimitem copiii la control. Prietena fiului meu a fost infectată cu virusul HIV . În cazul băiatului meu rezultatul a fost negativ, însă trebuie să repete analizele„, a declarat tatăl celui mai bun prieten al lui Daniel Secu, potrivit adevarul.ro.

Două foste iubite ale lui Daniel Secu au fost depistate cu virusul HIV, după ce au întreţinut relaţii intime neprotejate cu acesta. Oamenii legii au început primele audieri în acest caz.

Familiile fetelor arată cu degetul către medicii din Segarcea care nu au spus nimic despre boala lui Daniel Secu. Fosta iubită a tânărului a aflat în urmă cu câteva zile că a fost infectată cu virusul HIV. Fata s-a simţit rău în ultima perioadă, însă doctorii nu au putut să îi pună un diagnostic. „Din punctul meu de vedere a fost călu pentru aceste fete. Ştia că are HIV şi le-a infectat intenţionat. Două fete tinere au fost diagnosticate cu acest virus„, a povestit ruda uneia dintre fete.

Prietenul cel mai bun al lui Daniel Secu are în momentul de faţă o relaţie cu o fosta iubită a acestuia. Fata a fost diagnosticată cu virusul HIV, iar de atunci băiatul trăieşte un adevărat coşmar. Şi-a făcut analize de sânge, iar tetsul a ieşit negativ. „Un băiat a văzut certificatul de decesa, iar atunci ne-am alarmat imediat şi am început să trimitem copiii la control. Prietena fiului meu a fost infectată cu virusul HIV. În cazul băiatului meu rezultatul a fost negativ, însă trebuie să repete analizele„, a declarat tatăl celui mai bun prieten al lui Daniel Secu.