Ce a apărut la mormântul lui GYURI PASCU înainte de sărbătorile de iarnă FOTO

Ioan Gyuri Pascu a murit în urmă cu peste două luni. Mormântul iubitului actor a fost împodobit de cei dragi cu coroniţe de Crăciun, fosta lui soţie fiind uimită de iubirea oamenilor faţă de el.

13 dec. 2016, 10:46

Ioan Gyuri Pascu s-a stins din viaţă la doar 55 de ani şi a fost înmormantat la cimitirul din Agnita, oraşul lui natal, scrie cancan.ro. Prietenii actorului i-au împodobit mormântul cu coroniţe de brad, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

Citeşte şi S-a aflat DE CE a murit Ioan Gyuri Pascu. VERDICTUL neaşteptat al MEDICILOR. De ce întârzie RAPORTUL IML

Ioan Gyuri Pascu şi soţia lui au divorţat în 2010, după 17 ani de mariaj. Îndrăgitul artist nu şi-a refăcut viaţa alături de altă femeie, Daniela fiind dragostea vieţii lui. Chiar dacă a fost unul dintre cei mai apreciaţi actori de comedie, iar femeile îi dădeau târcoale şi îl copleşeau cu mesaje şi scrisori în care îşi manifestau admiraţia, Gyuri susţinea că nu-l interesează să aibă o nouă relaţie.

Citeşte şi Mărturia unui medic legist. „S-ar putea ca Gyuri Pascu să fi murit cu zile”

„N-am eu timp de dragoste şi alte alea. Am un album de făcut, concerte la care trebuie sa merg. Nu mi-am refăcut viaţa şi nici nu am de gând. Nu am nevoie de o femeie în viaţa mea, nu simt nevoia asta. Îmi este foarte bine singur, ştiu să gătesc şi să-mi fac curat, mă descurc pe picioarele mele. Primesc mesaje de la admiratoare şi mă simt măgulit, dar chiar nu-mi doresc o relaţie, nu în acest moment”, declara Ioan Gyuri Pascu în 2014.