Ce a apărut pe pagina de Facebook a Denisei Raducu de Sfânta Maria

Pagina de Facebook a Denisei Raducu este una din cele mai populare pagini din Romania. Peste un milion de romani au urmarit indeaproape nouatatile despre starea artistei, in perioada in care se lupta cu boala. In prezent, apropiatii artistei ii promoveaza prin intermediul paginii, muzica, in memoria ei.

08 sept. 2017, 12:54
Ce a apărut pe pagina de Facebook a Denisei Raducu de Sfânta Maria

Postarile pe pagina de Facebook ale Denisei sunt zilnice, iar uneori, insotite de mesaje personalizate, scrie wowbiz.ro.

De exemplu, de „Sfanta Maria”, persoana care a postat in numele Denisei le-a urat tuturor celor care isi serbeaza onomastica, „La multi ani”. Odata cu mesajul a fost postata si piesa Denisei – La multi ani.

Citeşte şi Coşmar pentru mama Denisei Manelista la pomana de 40 de zile a artistei. Ce s-a întâmplat FOTO

„Azi, de Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primiti din partea noastra, cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si împlinirea tuturor dorinţelor. La mulţi ani tuturor celor care poarta acest frumos nume ! ”Preasfinta Născătoare de Dumnezeu şi pururea Fecioarei Maria, sa aibe in paza sa si pe iubita noastra artista Raducu Denisa Emilia”, este mesajul care a aparut pe pagina artistei.