Ce a decis judecătorul în cazul Sorina, după ce micuţa a părăsit ţara

Publicat: Marţi, 13 August 2019 14:58 // Actualizat: Marţi, 13 August 2019 14:58 // Sursa: romaniatv.net

Magistraţii Tribunalului Olt au amânat pentru 27 august judecarea apelului făcut de procurorul general în cauza privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina, fetiţa din judeţul Mehedinţi, adoptată de soţii Săcărin.

Pe 30 iulie, procurorul general a făcut apel la decizia Judecătoriei Slatina în cauza menţionată.

Pe 18 iulie, magistraţii Judecătoriei Slatina au respins solicitarea procurorului general de emitere a unei ordonanţe preşedinţiale prin care să fie interzisă părăsirea teritoriului României de către Sorina, fata adoptată de soţii Săcărin.

La câteva zile după soluţia dată de Judecătoria Slatina, Sorina, împreună cu părinţii adoptivi, a plecat din România.

Dosarul a ajuns la Judecătoria Slatina după ce competenţa soluţionării cauzei a fost declinată către această instanţă, pe 10 iulie, de magistraţii de la Tribunalul Olt, unde a fost strămutat prin decizie a Curţii de Apel Craiova.

Curtea de Apel Craiova hotărâse, pe 2 iulie, strămutarea de la Tribunalul Mehedinţi la Tribunalul Olt a dosarului în care procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie solicită ordonanţă preşedinţială privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către minora Sorina.

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a contestat în instanţă decizia judecătorilor prin care fetiţa din Baia de Aramă a fost dată spre adopţie şi a solicitat interzicerea părăsirii teritoriului României de către minoră.

Licu a formulat o cerere de ordonanţă preşedinţială către Tribunalul Mehedinţi, prin care a solicitat interzicerea părăsirii ţării de către minoră. Tribunalul Mehedinţi a declinat competenţa către Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
adoptie Sorina Bogdan Licu sorii sacarin
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 aug 17:16
Răspunde | Votează email 0 email
Horatiu
Frectie la un picior de lemn ce face acest pupincurist Licu.Sorina este impreuna cu parintii ei,familia Sacarin.In plus este cetatean american,departe de ura si prostia din Romania.
1
EUR
4.8406
RON
09 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H