Ce a descoperit Georgiana Lobonț la întâlnirea cu Jador: „O să plângeți. Eu asta am făcut”

Gerogiana Lobonț a făcut o mărturisire extrem de emoționantă după ultima sa întâlnire cu Jador. Iată ce a aflat cântăreața la studioul de înregistrări.

15 aug. 2023, 17:01
Ce a descoperit Georgiana Lobonț la întâlnirea cu Jador: „O să plângeți. Eu asta am făcut”
Ce a descoperit Georgiana Lobonț la întâlnirea cu Jador: „O să plângeți. Eu asta am făcut”

De fiecare dată, Georgiana Lobonț a dovedit că este extrem de sensibilă, trecând prin emoții puternice până la punctul de a izbucni în lacrimi atunci când se confruntă cu evenimente semnificative în viața sa. Recent, viața artistei a fost marcată de încă un astfel de moment profund, pe care l-a împărtășit cu urmăritorii săi de pe platformele online.

Citește și: Cât te costă să îți cânte Georgiana Lobonț la nuntă! Câți bani pretinde interpreta pentru 2 ore de cântat

Este cunoscut de către toată lumea faptul că Georgiana Lobonț se pregătește să lanseze în curând o melodie în colaborare cu Jador și Culiță Sterp. Se află în etapa finală a pregătirilor, așa că ieri, artista s-a prezentat în studioul lui DeSanto, un apropiat prieten al lui Jador. Acolo, a avut o întâlnire cu Jamarr, un băiat în vârstă de doar 12 ani, binecuvântat cu o voce excepțională și în spatele căruia se ascunde o poveste de viață tulburătoare.

Georgiana Lobonț a povestit că a fost adânc impresionată de abilitățile extraordinare ale tânărului, suggerând că există șanse de colaborare pentru o piesă în viitorul apropiat. Copleșită de emoție, cântăreața a dezvăluit că s-a simțit copleșită de lacrimi, întrucât micuțul a trecut prin dificultăți teribile până în prezent și că pe plan muzical, DeSanto a fost susținătorul său de nădejde, oferindu-i tot sprijinul necesar.

Alături de mesajul emoționant pe care l-a scris, Georgiana Lobonț a postat în mediul online și o imagine cu micuțul, în timp ce îl îmbrățișează.

Mesajul postat de Gerorgiana Lobonț

„Drumul nostru e călăuzit mereu de Dumnezeu… aveam de refăcut un singur vers la o piesă cu Jador și Culiță. Liviu nu era la studio… ala că a trebuit să-l refac undeva neapărat azi. Jador m-a trimis la DeSanto.
Acolo l-am întâlnit pe Jamarr. Am plâns, am râs, am rămas uimită de băiatul ăsta. E de la noi din Cluj. Are 12 ani. DeSanto a crezut în talentul lui care e MINUNE și l-a ajutat să ajungă pe drumul cel bun… povestea continuă, dar v-o zic la momentul potrivit. Tot ce pot zice este că am rămas profund impresionată de acest copil cu voce îngerească și de Ovidiu (DeSanto) care l-a ajutat și îl ajută atât de mult.
Căutați-i povestea pe YouTue. O să plângeți. Eu asta am făcut.”, a scris Georgiana Lobonț în mediul online.

Citește și: Georgiana Lobonţ, mesaj ciudat după ce a pierdut sarcina: „Nu sunt supărată deloc. Viaţa merge mai departe. Așa a fost să fie”