Ce a descoperit tatăl Denisei Răducu la mormânt. A mers să îi ducă flori şi dulciuri de Moş Nicolae

Ce a descoperit tatăl Denisei Răducu la mormânt. Artista a murit în data de 23 iulie 2017, la vârsta de 27 de ani şi a lăsat un gol imens în sufletul familiei, dar și al apropiaților. Tatăl ei nu a putut trece nici acum peste pierderea suferită.

09 dec. 2021, 08:24
Ce a descoperit tatăl Denisei Răducu la mormânt. A mers să îi ducă flori şi dulciuri de Moş Nicolae

Ce a descoperit tatăl Denisei Răducu la mormânt. De Moș Nicolae, tatăl regretatei cântărețe a mers la mormântul ei și i-a dus dulciurile pe care aceasta le prefera.

Ce a descoperit tatăl Denisei Răducu la mormânt

Bărbatul merge zilnic la cimitirul din Ștefănești, pentru a-i mai aprinde o lumânare fiicei sale. De Moș Nicolae, acesta a mers și i-a lăsat pe piatra rece câteva dulciuri pe care artista le prefera. A avut o mare surpriză, a găsit cavoul plin de daruri, fanii cântăreţei merg des şi lasă diverse cadouri la mormânt.

Citeşte şi: Tatăl Denisei Răducu, declaraţii sfâşietoare la 4 ani de la moartea artistei: „Eu sunt cu singurătatea mea”

Ce frumos era, de Sărbători, în căsuța noastră! Le puneam fiicelor noastre dulciuri, îmbrăcăminte, rechizite, ce își doreau ele, eram atenți și la necesități. Denisa nu mai avea răbdare, era prima care se trezea, o chema și pe surioara ei. Parcă o aud: ‘Vino, ia uite câte daruri ne-a adus Moș Nicolae!’ Râdea și se bucura. Azi, de Moș Nicolae, casa e goală și tristă fără Denisa mea!

Azi e foarte trist, îi duc jucării și dulciuri la mormânt, nu am uitat-o. De fapt, zilnic merg la cimitir, ca nu cumva să mai apară altă nenorocire, din nepăsare, neatenție, așa cum s-a întâmplat, când a luat totul foc de la lumânări.  Cavoul ei este plin de daruri, mai vin băieți și fete care au cunoscut-o, care au îndrăgit-o, care încă îi ascultă piesele. Ei mai pun fotografii, jucării, flori‘,   a declarat Emilian Răducu pentru Playtech.ro .