Ce a făcut Aurelian Preda înainte să moară. Parcă şi-a prezis sfârşitul FOTO

Disparitia lui Aurelian Preda, la doar 46 de ani, a dat peste cap comunitatea din satul natal al acestuia, Valea Calului (judetul Arges).

10 oct. 2016, 08:25

La 20 de kilometri de Curtea de Arges, in sus, spre munte, se gaseste satul Valea Calului, in fapt localitatea natala a regretatului Aurelian Preda, rapsodul care a incetat din viata la doar 46 de ani, rapus de cancer, scrie wowbiz.ro. Casa celebrului cantaret si prezentator tv este izolata de sosea, iar la ea se poate ajunge doar lasand masina deoparte si urmand un drum pietruit, dar care devine impracticabil la prima ploaie mai serioasa.

Citeşte şi Ultima dorinţă a lui Aurelian Preda, spusă pe patul de moarte

„E mare durere la noi in sat de cand cu necazul asta! Aurel era cel mai de treaba om pe care l-am cunoscut in viata asta! Mare pacat, va zic, ca s-a prapadit asa de tanar!”, isi incepe povestirea Rodica Serban, verisoara buna cu cantaretul.

„Avea mereu grija de casa natala, in care locuisera si parintii lui, pana s-au prapadit, mai reparase pe ici, pe colo… Ultima data a venit cam cu o saptamana inainte sa moara, era slabit, dar nu ne-am gandit ca atunci aveam sa-l vedem pentru ultima data! Barbatu’ meu chiar mi-a zis la suparare si la bautura: „Mai bine te lua pe tine Dumnezeu decat pe Aurel!”, continua femeia, care este vecina, gard in gard, cu casa lui Aurelian Preda.

Citeşte şi Încă o tragedie în familia lui Aurelian Preda. Mătuşa artistului a murit la două zile după decesul cântăreţului

„A iubit atat de mult viata baiatul asta, dar s-a chinuit tare mult cu boala, desi nu arata suferinta… Mi-aduc aminte ca de fiecare data cand venea ne faceam timp si mai stateam si noi la o vorba si-o tuica…Cand mai prindeam chef, Aurel incepea sa cante asa frumos, de se strangea lumea in curte!”, marturiseste tanti Rodica.