Ce a făcut Diana Roibu, mai tânăra soţie a lui Dorin Cocoş, cu o zi înainte ca acesta să fie arestat

Detalii incendiare ies la iveală despre tânăra soţie a lui Dorin Cocoş, chiar în perioada în care afaceristul se află după gratii. Diana era stewardesă şi primea un salariu de aproape 5000 de dolari când l-a cunosc

16 feb. 2015, 14:33
Ce a făcut Diana Roibu, mai tânăra soţie a lui Dorin Cocoş, cu o zi înainte ca acesta să fie arestat

Diana Roibu are 27 de ani şi a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Stat din Republica Moldova, informează România TV. A urmat apoi cursuri de avocatură, dar nu a obţinut niciodată dreptul de a profesa ca avocat, aşa că a preferat să fie consultant juridic la două importante case de avocatură din Chişinău.

Citeşte şi DINU PESCARIU, denunţătorul Elenei Udrea, audiat la DNA

Cariera şi viaţa ei s-au schimbat atunci când s-a angajat ca stewardesă la o celebră companie aviatică. A cunoscut acolo şeici, actori de la Hollywood şi mai toţi miliardarii Europei. Asta în timp ce primea şi un salariu de invidiat: cel puţin 4.000 de dolari. Acolo l-ar fi cunoscut pe Dorin Cocoş.

Întâmplător sau nu, Diana a renunţat la cariera de stewardesă cu doar o lună şi jumătate înainte ca Dorin Cocoş să divorţeze de Elena Udrea.

„Am spus o mulţime de lucruri despre căsătorie. dacă m-aţi mai întreba, cred că nu mi-aş mai aminti. într-o căsnicie 10 ani trec îngrozitor de greu”, declara elena Udrea. În aprilie 2013, Diana devenea brusc directoarea unui cunoscut mall bucureştean. Acelaşi mall pe care fiul lui Dorin Cocoş îl deţinea în proporţie de 50% şi unde există suspiciunea că s-au spălat sume mari de bani.

Citeşte şi ELENA UDREA a cerut RENOVAREA celulei. Ce spune avocatul fostului ministru

A urmat apoi adevărata schimbare pentru Diana Roibu: căsătoria cu Dorin Cocoş şi vestea că va deveni mamă.

La nici un an de la căsătorie, Diana Roibu a renunţat să mai muncească. Presa a scris că tânăra ar fi avut grijă de unele afaceri ale lui Dorin Cocoş, mai ales după ce acesta a fost arestat în dosarul Microsoft. Totuşi, tânăra a preferat să plece în Dubai, chiar cu o zi înainte ca soţul ei să fie arestat preventiv. De atunci nu s-a mai întors în ţară.

Dorin Cocoş se află în continuare în arest pentru că ar fi primit mită de 9 milioane de euro, conform acuzaţiilor din dosarul Microsoft.