Ce a făcut Geanina Ilieș în cei doi ani de pauză din televiziune. Vedeta a acceptat imediat oferta Antena Stars pentru a prezenta știrile

Geanina Ilieș revine în televiziune după o pauză de peste doi ani. Vedeta s-a concentrat pe proiectele personale și pe redescoperirea sa ca profesionist. Odată primită oferta de la Antena Stars, știrista a decis că este momentul să revină pe micile ecrane.

05 mart. 2024, 09:59
Ce a făcut Geanina Ilieș în cei doi ani de pauză din televiziune. Vedeta a acceptat imediat oferta Antena Stars pentru a prezenta știrile
Ce a făcut Geanina Ilieș în cei doi ani de pauză din televiziune. Vedeta a acceptat imediat oferta Antena Stars pentru a prezenta știrile

Geanina Ilieș a lipsit o vreme de pe micul ecran și s-a dedicat și altor pasiuni, dar pentru o profesionistă ca a fost imposibil să rămână departe de adrenalina televiziunii. Dacă timp de 6 ani a putut fi urmărită în weekend la știrile de la Antena 1, vedeta nu a plecat prea departe, făcând acum parte din echipa Antena Stars. Geanina a povestit cum a reușit să își ducă planurile la capăt, având în vedere rolurile sale importante, cea de mamă, afaceristă și om de televiziune.

Citește și: Ramona Păun are o pasiune secretă. Ce vrea să facă prezentatoarea Pro TV după ce se retrage din televiziune: „Prietenii meu îmi spun că sunt pricepută”

Ce a făcut Geanina Ilieș în cei doi ani de pauză din televiziune

De ce a acceptat Geanina Ilieș să se întoarcă în televiziune, ca prezentatoare la Antena Stars, este întrebarea pe care mulți dintre urmăritorii vedetei și-o pun acum, după toată perioada de pauză.

„Sunt într-un moment al vieţii mele foarte echilibrat, cu multă muncă, cu multe satisfacţii, dar, în acelaşi timp, cu foarte multă linişte sufletească. Mă reîntorc cu bucurie şi cu o mare putere de muncă. Ce-i drept, pauza a fost doar în sfera de TV, pentru că am avut nevoie de un timp pentru proiectele mele personale şi în aceşti ultimi doi ani am avut timp să-mi dezvolt partea de business exact aşa cum mi-am propus. Aşa este, au mai fost propuneri de-a lungul timpului, însă sunt un om care cântăreşte foarte bine partea profesională şi nu iau decizii niciodată în grabă. Pentru fiecare dintre proiecte trebuia, în primă fază, să existe acea chimie, să îmi stârnească întâi mie curiozitatea, pentru ca mai apoi să iau în considerare alţi factori. Factorul care m-a făcut să accept propunerea venită din partea Antenei Stars a fost profesionalismul și experienţa unei întregi redacții care lucrează cu pasiune. Vor fi schimbări frumoase la Antena Stars, şi asta nu o spun doar eu, o spun cifrele şi telespectatorii care ni se alătură într-un număr din ce în ce mai mare”, a declarat Geanina Ilieș pentru viva.ro.

Întrebată de ce a luat pauză de la televiziune și de schimbări a adus acest lucru în viața ei.

„În general, noi, oamenii, nu contează că suntem femei sau bărbaţi, trecem prin nişte etape ale vieţii care ne transformă la nivel psihic. Experienţe de viaţă, momente plăcute sau mai puţin plăcute, chiar și transformările copiilor noştri, de la bebeluși la adolescenţi, ne schimbă puţin modul de gândire şi priorităţile. Câteodată avem nevoie de o pauză în viaţa noastră. Pauza ne echilibrează la nivel emoțional şi e bine să ne aşezăm gândurile în linişte. Să ai programul tău, să îţi transformi acea rutină într-o altă manieră e deja un lux pentru fiecare dintre noi. A nu se înţelege că am stat. Ba, din contră, m-am axat pe antreprenoriat mai mult, pe proiectele proprii şi am dezvoltat partea de business. Şi, culmea, lucrurile s-au legat exact la fix. După ce am deschis cel de-al doilea salon, am fost contactată de colegii de la Antena Stars”, a mai declarat vedeta de televiziune.

Citește și: Surpriză de proporții la Antena 1. Cine revine la Observator, după ce o celebră prezentatoare a spus adio trustului