Ce a făcut o femeie din Timiş, bolnavă de Covid. Poliţiştii au descoperit-o la scurt timp

Ce a făcut o femeie din Timiş, bolnavă de Covid. În vârstă de 38 de ani, femeia este cercetată penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce a fost găsită într-un reestaurant din oraş, deşi ştia că este confirmată cu COVID-19.

22 aug. 2021, 11:03
Ce a făcut o femeie din Timiş, bolnavă de Covid. Poliţiştii au descoperit-o la scurt timp
Ce a făcut o femeie din Timiş, bolnavă de Covid

Ce a făcut o femeie din Timiş, bolnavă de Covid. Poliţiştii oraşului Jimbolia au aflat că femeia în vârstă de 38 de ani se află într-un restaurant, deşi fusese confirmată cu COVID.

Citeşte şi: Copil de 11 ani mort după ce s-a înecat în râul Timiş

Ce a făcut o femeie din Timiş, bolnavă de Covid

La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că femeia ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliu începând cu data de 17 august.

În incinta restaurantului se mai afla un bărbat şi administratorul societăţii comerciale.

Poliţiştii au informată Direcţia de Sănătate Publică Timiş pentru a lua măsurile legale care se impun.

Femeia a fost sancţionată contravenţional conform Legii 55/2020, pe numele acesteia fiind întocmit şi un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”.

Tânăr de 34 de ani infectat cu COVID, intubat de urgenţă la Spitalul din Timişoara

Un tânăr de 34 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara din cauza infecţiei cu COVID şi a fost intubat.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a ajuns la spital cu afectare pulmonară, nevaccinat, uşor ponderal şi cu hipertensiune arterială. Duminică, medicii au luat decizia de a-l intuba în încercarea de a-i salva viaţa.

Citise din tot felul de surse neverificate medical că oxigenul distruge alveolele, că vaccinarea cu ARN Mesager sau cu alte tipuri poate să produc degradări şi alte tipuri de boli şi luase decizia să nu se vaccineze”, a declarat luni, la Digi 24, medicul Cristian Oancea, de la Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara.

Tânărul infectat cu COVID a ajuns la spital în ultimul moment, la insistenţele rudelor şi prietenilor.