Ce a făcut Victor Slav după ce s-a vorbit despre o nouă relaţie a sa

După ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, s-a spus despre Victor Slav că ar fi început o altă relație. S-a vorbit despre mai multe persoane, printre care și Andreea Mantea, dar și cu o femeie despre care presa mondenă spune că este „sosia Biancăi Drăgușanu”.

31 oct. 2018, 10:52
Ce a făcut Victor Slav după ce s-a vorbit despre o nouă relaţie a sa

Prezentatorul de la Kanal D a ținut să clarifice aceste zvonuri, scrie wowbiz.ro. Victor Slav spune că se exagerează cu aceste informații și că nu este nimic nou în viața sa sentimentală.

Citeşte şi Cătălin Botezatu, DEZVĂLUIRE-BOMBĂ despre Bianca Drăguşanu şi ultimii ei IUBIŢI MILIONARI. Toată lumea bănuia ASTA

„Mi se pare aberant ce se întâmplă! Am ajuns într-un punct în care dacă, la un eveniment, sunt al treilea om la masă, sigur m-am combinat cu cineva.

Nu poţi să faci o fotografie cu vreo fană sau să te întâlneşti şi să vorbeşti cu o veche prietenă, că totul se interpretează.

Este absurd, însă am început să iau lucrurile că atare. Nu este nimic nou în viaţă mea sentimentală, dar sunt liniştit. Îmi merge foarte bine din punct de vedere profesional. Restul sunt povești”, a declarat Victor Slav.

Ce a spus Bianca Drăgușanu despre despărțirea de Victor Slav
Bianca Drăgușanu a spus că din luna ianuarie a acestui an simţea că lucrurile nu merg foarte bine între ei, aşa că au decis să lupte pentru familia lor. În această vară au decis să se despartă.

„Eu sunt om un sincer și asumat. Noi nu mai eram fericiți de mult. Am tot vorbit despre acest lucru în ultimele șase luni, după ce am sărbătorit Revelionul împreună.

Nu eram fericiți, nu poți să mimezi fericirea, atunci când nu e cazul. Victor este un om responsabil și capabil. Victor ne va fi alături mereu. Avem un copil minunat împreună și sunt sigură că Sofia nu va simți că noi suntem despărțiți.

Este mai bine așa, decât să ne vadă nefericiți. Dacă copilul meu mă vede că nu sunt fericită, este și ea nefericită. Despre dragoste nu se vorbește se trăiește.”, a povestit Bianca Drăgușanu.