INCENDIU COLECTIV. Ce a găsit mama Alexandrei Matache scris pe un carneţel din camera fetei

Mama Alexandrei a făcut declaraţii despre durerea imensă pe care o trăieşte. Aceasta a vărsat lacrimi şi a povestit de ce credea că fetiţa ei a fost o minune.

13 nov. 2015, 11:22

La aproape o săptămână de la moartea Alexandrei, mama ei nu îşi poate găsit liniştea şi caută răspunsuri în stânga şi în dreapta, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Una dintre supravieţuitoarele incendiului din clubul Colectiv, mărturii: Călcam pe cioburi şi nu simţeam nimic

„Când am văzut-o, nu am recunoscut-o. Nu că era arsă, ci era foarte umflată. Am avut un şoc. La un moment dat s-a trezit şi a început să se agite. Prima oară o asistentă mi-a spus că e arsă doar pe 30% din corp şi nu e grav. De abia duminică seară am aflat care este de fapt starea fiicei mele. Am găsit un carneţel la ea în cameră pe care scria „VREAU SĂ SCHIMB CEVA ÎN LUMEA ASTA”. Dacă tot sunt aici, aş vrea să aflu cine a scos-o din bar. Eu cred că s-a lovit la cap. La cum o cunosc pe ea, nu ar fi stat să se uite cu oameni cu mor. Cred că a stat foarte mult în otrava aia pentru a salva pe cineva. Poza ei îmi dă putere să lupt să găsim vinovatul, de la cel mai mic la cel mai mare”, a spus mama fetei. 

Citeşte şi INCENDIU CLUB COLECTIV. Un spital din Olanda, gest uluitor pentru familiile românilor răniţi în Colectiv

Verdict – 54 de morţi

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în Capitală. În urma incendiului din Clubul Colectiv au murit 54 de persoane şi alte aproximativ 200 au fost rănite, dintre care peste 100 sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti.