Ce a păţit o TÂNĂRĂ după ce a intrat BEATĂ într-un BAR. A ajuns la SPITAL şi va rămână fără o mână

Un incident sângeros a avut loc într-o cafenea din oraşul siberian Tomsk, după ce o tânără beată a ales să intre într-un bar. Cu toate acestea, un urs a muşcat-o de mână.

05 iul. 2015, 16:52
Ce a păţit o TÂNĂRĂ după ce a intrat BEATĂ într-un BAR. A ajuns la SPITAL şi va rămână fără o mână

Femeia de 24 de ani a ajuns la spital aproape fără o mâna după ce ursul ţinut în cuşcă de proprietarii localului Goar, un bar-şaormărie din Tomsk, a atacat-o, potrivit Big2day.

Citeşte şi O pisică îşi apară teritoriul în faţa unui urs VIDEO

Şocant este faptul că martorii spun că victima era în vizibilă stare de ebrietate şi şi-a băgat mâna în cuşcă animalului, enervându-l, astfel că ursul a muşcat-o. Totul s-a întâmplat în curtea barului, în timp ce soţul femeii era înăuntru şi comanda masa.

Citeşte şi Moş Martin, la şedinţă foto cu două rusoaice de toată frumuseţea, sexy şi aproape goale GALERIE FOTO VIDEO

Astfel, a fost nevoie de intervenţia mai multor persoane din local pentru a o smulge pe tânăra din strânsoarea ursului. În acest moment ea este la spital, în stare stabilă, dar ar putea să îşi piardă mâna. Proprietarul localului spune că pe cuşcă era un avertisment clar că ursul este periculos şi că femeia l-a ignorat, ba chiar a sărit gardul de protecţie pentru a ajunge în curtea unde se afla animalul.