Ce a păţit un bărbat după ce a mâncat o FELIE de PÂINE primită de la un prieten în timpul unei mese festive

Un profesor de muzică din Marea Britanie şi-a găsit sfârşitul la scurt timp după ce a mâncat o felie de pâine în timpul unei cine în casa unui prieten. Tânărul era alergic la seminţe şi nu a realizat acest lucru atunci când a consumat alimentul banal. 

16 dec. 2013, 17:30

Andrew Turner, un bărbat de 38 de ani, din St Donats, Vale of Glamorgan se afla în vizită la un prieten, alături de mai multe persoane, atunci când a avut loc tragedia. La câteva minute după ce a consumat o felie de pâine, tânărului i s-a făcut rău şi a căzut la pământ, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Părinţilor nu le-a venit să creadă: Ce a păţit o ELEVĂ de 14 ani după ce a folosit un DEODORANT banal FOTO

La faţa locului a ajuns o ambulanţă, însă doctorii nu au mai putut face nimic, doar să constate decesul survenit în urma unui şoc anafilactic. Inedit este faptul că Andrew ştia de alergia sa la seminţe încă de la vârsta de trei ani, însă nu s-a gândit la acest lucru atunci când a aceeptat pâinea în timp ce la masă se servea supă. În prezent, mama decedatului încearcă să atragă atenţia cu privire la accidentele de acest gen la care pot cădea victime persoanele alergice la diferite alimente. 

Citeşte şi Viaţa lui s-a transformat într-un COŞMAR. Un singur FULG DE NEA l-ar putea ucide FOTO