Ce a păţit un BĂRBAT după ce s-a despărţit de IUBITA lui NEBUNĂ: Singurul ei scop a fost să îmi distrugă VIAŢA

Un bărbat din America a trăit clipe de coşmar după ce s-a decis să pună capăt unei relaţii de trei ani cu o femeie nebună. Ulterior, femeia i-a făcut viaţa un calvar. Astfel, ea a făcut poliţia să îl aresteze de trei ori, i-a furat parola de la e-mail şi l-a făcut să fie dat afară de la locul de muncă.

19 oct. 2014, 15:47

Tawny Blazejowksi, de 41 de ani, din Florida, a fost suparata ca barbatul s-a decis sa o paraseasca, motiv pentru care s-a decis sa ii distruga viata, potrivit Daily Mail

Citeşte şi Mamă a cinci copii, condamnată la moarte prin spânzurare pentru un pahar cu apă

Astfel, din cauza ei, Joe Good a fost arestat de trei ori, si-a pierdut locul de munca in care lucra de 24 de ani si nu a mai avut o clipa de liniste. Barbatul a povestit cum la doar o ora de la despartire a fost instiintat ca parola de la mail i-a fost schimbat, iar din acel moment a realizat ca lucruri rele se vor intampla. Fosta partenera i-ar fi spart contul si a trimis tuturor colegilor ei poze cu ea dezbracata. Ulterior, barbatul a fost arestat imediat dupa ce colegii au anuntat politia de mail-urile primite, motiv pentru care si-a piedut si jobul.

Femeia nu s-a opritv insa aici. A mers la sectia de politie batuta si plina de sange, spunandu-le politistilor ca a fost agresata de fostul partener.

Am ajuns la inchisoare pentru ca politistii au crezut-o. Era batuta si cine nu crede o femeie plina de sange si speriata?„, a explicat Joe.
bilet

Ulterior, Joe a inceput o noua relatie. La putin timp insa Mariela, noua iubita, a primit o scrisoare de amenintare la adresa fiicei sale de 17 ani. Astfel, Tawny o ameninta ca daca il mai vede pe Joe fiica sa va fi mutilata. In scrisoare se afla si o poza cu o tanara batuta. Unul dintre detectivii care se ocupasera si de cazul lui Joe si o suspectase mereu pe fosta lui partenera, a obtinut un mandat de perchezitie la locuinta femeii.

Citeşte şi MOTIVUL INIMAGINABIL pentru care un BĂRBAT a DIVORŢAT de soţia sa: M-a folosit excesiv şi fără limite…

In casa femeii, autoritatile au gasit sapte agende in care femeia a scris tot ce i-a facut fostului iubit, cu ora si data exacta cand a executat fiecare pas al planului sau malefic. In urma procesului, ea a fost condamnata la 9 ani de inchisoare cu executare, doi ani de inchisoare la domiciliu si 19 ani de punere sub supraveghere. Cu toate ca femeia a declarat ca suferă de sindromul obsesiv compulsiv si ca este bipolara, judecatorul nu s-a lasat induplecat.