Ce a păţit un ŞOFER nesimţit din CONSTANŢA după ce a aruncat ţigara pe geam din mers. Reacţia POLIŢIEI VIDEO

Un șofer constănţean care şi-a aruncat nonșalant chiștocul pe jos a avut de a face cu poliţia după ce a fost surprins de un echipaj local în timp gestului. În doar câteva minute autorităţile i-au prins şi i-au amendat.

22 ian. 2015, 09:57
Ce a păţit un ŞOFER nesimţit din CONSTANŢA după ce a aruncat ţigara pe geam din mers. Reacţia POLIŢIEI VIDEO

O hotărâre a Consiliului Local Constanţa prevede sancțiuni clare pentru asemenea situații în care şoferii aruncă gunoaie pe stradă, potrivit Reporter NTV.

Sancțiuni de la 400 la 800 de lei cu posibilitatea de a achita în 48 de ore suma de 200 de lei pentru persoane care aruncă diferite obiecte, resturi menajere, țăgări, ambalaje, atît de la bordul mașinilor cât și ca pietoni„, a precizat Dan Baltag, adjunct Poliția Locală Constanța.

Citeşte şi După faptă, şi răsplată. Ce a păţit un şofer care i-a arătat un semn obscen unei femei VIDEO

Polițiștii locali au camere de filmat montate pe autoturisme și îi înregistrează pe cei certați cu bunul simț. Pe lângă amendă, aceștia riscă să ajungă și pe pagina de facebook a Poliției Locale. Numai anul trecut zeci de persoane au fost sancționate pentru că nu și-au aruncat gunoaiele la coș.

Fac un apel la constănțeni și la cei care vizitează orașul, să respecte aceste reguli de conduită civică. Nu trebuie să fie cineva în spate care să adune„, a mai adăugat Dan Baltag.