Ce a putut să-i scrie o prostituată unei soţii înşelate: „Nu-i nevoie să-mi multumeşti, dar…”

Recent, o prostituata din Statele Unite a scris o scrisoare inedita, adresata unei femei care este inselata de partenerul ei de viata.

06 iun. 2015, 14:02
Ce a putut să-i scrie o prostituată unei soţii înşelate: „Nu-i nevoie să-mi multumeşti, dar…”
Cuvintele acesteia sunt incredibile si au starnit numeroase reactii.
 
„Draga sotie,
Nu te cunosc, dar stiu ca e posibil ca sotul tau sa se insele cu o prostituata. Stiu asta pentru ca sunt lucratoare sexuala si am o gramada de clienti.
Dar nu sotul tau, iti zici, nu el! Sotii altora, desigur, dar relatia voastra, viata voastra sexuala e diferita. Ati avut un threesome cu colega ta de facultate acum zece ani. Angajati o bona sa stea cu copilul si mergeti in Las Vegas in fiecare august. Aveti serile voastre speciale in care va uitati la seriale. Aveti o casnicie grozava!
Sa te intreb ceva: Cand a fost ultima oara cand tu si sotul tau ati facut sex de trei ori intr-o saptamana? Cand a fost ultima oara cand el s-a plans din cauza asta? Nu crezi ca e posibil ca intre timp sa se fi ocupat el singur de problema asta, cu ajutorul meu?
Vestea buna e ca daca sotul tau vine la mine, inseamna ca vrea sa-si pastreze casnicia cu tine. Alege sa primeasca afectiune si sex de la o profesionista, fara alte implicatii.Imagineaza-ti ca in locul meu ar fi bona, sau vecina sau cea mai buna prietena a ta.
Sunt o profesionista. Sunt discreta, iar timpul, atentia si sexualitatea mea se masoara in ore, ore in afara carora e al tau. Si ce e important e ca eu nu-l iubesc pe sotul tau si nici nu-l voi iubi vreodata. Simt compasiune pentru el si atat.
Nu voi fi niciodata o amenintare pentru casnicia voastra pentru ca in afara programului nu vreau sa am de-a face cu niciunul dintre voi. N-o sa ies cu el la cina si nici n-o sa te sun in timpul noptii ca sa te avertizez ca ar trebui sa divortezi. N-o sa afli asta de la mine. Iar daca o sa afli de la el, fie e un prost, fie e suparat pe tine si vrea sa te raneasca.
Da, unii clienti se mai implica si emotional, dar la modul superficial, pentru ca stiu ca ce facem noi e fals. Doar nu-ti inchipui ca instalatorul adora toaletele pe care le repara, nu?
Barbatii stiu ca afectiunea pe care le-o ofer depinde de banii pe care mi-i ofera ei. Eu nu fac parte din viata lor, sunt un fel de angajata. Oricat de obsedat ar fi de mine pe plan sexual, nu va investi pe plan emotional.
Din experienta mea, barbatii nu cheltuiesc pe sex decat fix cat isi permit. Daca sotul tau are nevoie de sex o data la doua saptamani si-si permite sa ia pe furis o mie de dolari din bugetul lunar al casei, se va intalni cu o tipa care are aceeasi meserie ca mine. Chiar daca isi doreste sex mai des, nu poate scoate inca o mie de dolari din senin. Oricat de mult si-ar dori asta, o sa-si controleze dorinta ca pe oricare alta. Iar daca isi sparge tot salariul cu mine, chiar iti recomand sa divortezi de el, inseamna ca e varza cu capul si cu banii.
Cat despre boli, nu-ti face griji. Majoritatea prostituatelor din ziua de azi sunt mai sanatoase si mai prudente decat o secretara dintr-un birou obscur. Iti amintesti ce am spus de afectiunea mea pentru el extrem de limitata? E valabil si pentru profilul lui epidemiologic. Nu trebuie sa-ti faci griji nici de vreun copil din flori. Sansa sa raman insarcinata cu unul dintre clienti e undeva intre Zero si Nicio Sansa.
Poate ca tot nu-ti place ideea ca se culca cu mine. Te intreb din nou: cand a fost ultima oara cand ai facut sex de trei ori intr-o saptamana?
Nu spun ca e datoria ta sa-l faci fericit. Spun ca poate tu nu-ti doresti sa faci sex cu el atat de des. Esti ocupata sau stresata sau nu te mai atrage. Te inteleg, nici pe mine nu ma atrage.
Asta e ideea. Eu sunt ingredientul secret in multe casatorii sanatoase, pentru ca atunci cand se vede cu mine, amandoi primiti cantitatea de sex de care aveti nevoie. Atata timp cat nu-i umbli prin telefon, s-ar putea sa ajungeti sa sarbatoriti 50 de ani de casatorie. Nu-i nevoie sa-mi multumesti, dar accept, daca tii neaparat”.
Scrisoarea a fost publicata pe site-ul vice.com.