Ce a scris Dan Negru pe Instagram, după ce a văzut ofertele de Revelion în Poiana Braşov. Râzi cu lacrimi!

Dan Negru a postat pe Instagram un mesaj care a stârnit hohote de râs printre internauți. Mai exact, celebrul prezentator TV s-a revoltat pe turismul românesc!

13 oct. 2020, 18:26
Ce a scris Dan Negru pe Instagram, după ce a văzut ofertele de Revelion în Poiana Braşov. Râzi cu lacrimi!

Dan Negru a făcut câteva capturi de pe Booking, arătându-le oamenilor cât costă un sejur în Poiana Brașov și în Brașov, iar prețurile sunt unele care te cam scutură la buzunare, dacă alegi un astfel de Revelion.

Raed Arafat avertizează: „Petreceri de revelion ca în alţi ani, nu cred!”

„Turismul românesc îmi face concurență de Revelion. Am găsit „chilipiruri” la Poiana Brașov din 30 dec până in 3 Ianuarie: 1 apartament, 2 dormitoare pentru 2 adulți: 6162 euro cu reducere de la 7246 euro! Și grăbiti-vă, se dă! Booking zice că a mai rămas doar o cameră! 6126 de euro in 4 zile însemnă vreo 64 euro/oră. Am găsit și o garsonieră in centrul orașului Lupeni, ăla care avea minerit cândva. 3000 euro e garsoniera acolo. Jumate din prețul sejurului din Poiană! Dormi două nopți in Poiană sau îți cumperi o casă in Lupeni. Ca despre asta e România: despre amărâții din Lupeni și despre barosanii din Poiana Brașov” a scris Dan Negru.

Lovitură pe piaţa media. Pro TV a cumpărat formatul cu care Dan Negru a rupt audienţele la fiecare Revelion

Dan Negru încasează 135.000 de euro pe sezon la Antena 1, respectiv 637.200 lei. Mai mult, de foarte multe ori, acesta a recunoscut că este o persoană zgârcită!