Ce a scris Donald Trump în scrisoarea adresată voluntarilor care au strâns bani pentru campanie

REZULTATE ALEGERI SUA. Donald Trump le-a trimis miercuri o scrisoare de mulţumire voluntarilor, care au fost implicaţi în strângerea de fonduri pentru finanţarea campaniei republicane. Viitorul preşedinte a precizat că istoria îşi va aminti rolul pe care voluntarii l-au jucat în victoria sa istorică, transmite CNN.

09 nov. 2016, 18:39

REZULTATE ALEGERI SUA. „Ei au spus că nu vom reuşi niciodată. Dar noaptea trecută voi aţi demostrat lumii că America este din nou o ţară a oamenilor şi pentru oameni. Aţi luptat ca nişte câştigători, aţi sfidat toate obstacolele, iar istoria îşi va aminti rolul pe care l-aţi jucat în recăpătarea acestei naţiuni”, şi-a început preşedintele ales scrisoarea către voluntarii campaniei republicane.

Donald Trump este noul preşedinte al SUA. Cum vrea să schimbe America pe plan economic şi politic

Donald Trump a reuşit să strângă donaţii directe de până la 270 de milioane de dolari de la lansarea campaniei şi a investit în medie cinci dolari pentru fiecare vot primit.

Donald Trump a postat primul său mesaj pe Twitter de la alegerea în funcţia de preşedinte al SUA

REZULTATE ALEGERI SUA. „Noaptea trecută am învăţat că America reprezintă încă un far de speranţă, unde orice este imposibil devine posibil. Pentru prea mult timp i-am auzit pe politicienii de la Washington prezentând scuze. Ei au spus că nu putem să echilibrăm bugetul, că nu putem să oprim corupţia, că nu putem să ne controlăm graniţele şi că nu putem să aducem înapoi locurile de muncă din această ţară”.

Preşedintele republican a susţinut că: „Aceasta este ţara care şi-a declarat independenţa, care a câştigat două războaie mondiale, care a pus un om pe lună. Aceasta este America”.

Donald Trump a lansat un al doilea mesaj de unitate în scrisoarea de mulţumire, promiţând să vindece rănile diviziunii din Statele Unite.

REZULTATE ALEGERI SUA. „Promit să fiu un preşedinte pentru toţi americanii. Voi munci pentru voi. Voi lupta pentru voi. Şi voi câştiga pentru voi. În curând vă veţi aminti cum este să câştigi ca un american”, a scris Trump, conform news.ro.