Leo Iorga, experienţă mistică pe patul de spital: N-am intrat în panică. Am simţit că…

Leo Iorga, solistul trupei "Pact", ar fi putut să îşi piardă viaţa anul trecut după ce s-a confruntat cu grave de sănătate. A învins cancerul, iar acum parcă duce o viaţă nouă. Cântăreţul a mărturisit că a simţit o prezenţă divină când se afla pe patul de spital.

10 apr. 2015, 19:50
Leo Iorga, experienţă mistică pe patul de spital: N-am intrat în panică. Am simţit că…

Invitat în cadrul emisiunii „Necenzurat”, de la Antena Stars, Leo Iorga a spus că de Paşte se duce la biserică pentru a cânta Prohodul.

Dumnezeu întotdeauna îţi îndrumă paşii, trebuie doar să accepţi şi să îi laşi uşile deschise. Mă îndrept către biserică. Oriunde m-aş afla mă duc să cânt Prohodul. Sunt foarte interesante modurile în care se cântă„, a spus Leo Iorga, la Antena Stars.

De asemenea, artistul a mărturisit că atunci când se afla pe patul de spital a simţit o prezenţă divină, a simţit că trebuia să treacă prin această experienţă, pentru ca Dumnezeu să îi „îndrepte” paşii.

Am simţit prezenţa unui înger acolo, n-am intrat nici în panică, nici în alte fibrilaţii pentru că am simţit că este un firesc al vieţii, am simţit că prin asta trebuie să trec ca să mă îndrept, să ajung unde sunt azi. Numai Dumnezeu ştie ce am avut de îndreptat. O judecată nu o putem face noi, nici către apropiaţi, nici către duşmani şi nici faţă de noi înşine„, a spus artistul.

Citeşte şi Leo Iorga a fost la un pas să leşine în faţa publicului, pe scena de la Festivalul Calatis