Ce a spus Carmen Grebenișan despre rolul de prezentatoare al prietenei sale, Alina Ceușan: „Este vorba de sacrificii”

Carmen Grebenișan a vorbit, fără perdea, despre buna sa prietenă, Alina Ceușan. Influencerița și-a spus părerea referitor la noul job pe care cea din urmă îl are de curând.

25 oct. 2023, 20:57
Ce a spus Carmen Grebenișan despre rolul de prezentatoare al prietenei sale, Alina Ceușan: „Este vorba de sacrificii”
Ce a spus Carmen Grebenișan despre rolul de prezentatoare al prietenei sale, Alina Ceușan: „Este vorba de sacrificii”

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au o relație de prietenie de foarte mulți ani de zile. Cele două au mărturisit de multe ori că sunt foarte apropiate una de alta, iar legătura pe care o au nu se poate compara cu nimic, având în vedere că ele au și colaborat adesea pe plan profesional. Recent, Carmen Grebenișan a vorbit, fără perdea, despre buna sa prietenă, Alina Ceușan.

Citește și: Câți bani câștigă Carmen Grebenișan. Inflencerița are mai multe afaceri profitabile

Carmen Grebenișan, despre noul job al Alinei Ceușan

Toată lumea s-a întrebat în ultima perioadă ce părere are Carmen Grebenișan despre faptul că prietena ei a ajuns prezentatoare TV, fiind moderatoarea emisiunii Love Island. Influencerița a spus clar ce crede despre noul loc de muncă al bunei sale prietene. Ba chiar a dezvăluit și motivul pentru care ea nu ar putea să îi ia locul acesteia și să fie și ea prezentatoare TV.

În cadrul unui interviu recent, Carmen a mărturisit că noul job i se potrivește perfect bunei sale prietene și se arată extrem de mândră de cea cu care a împărtășit bune și rele ani la rând. Mai mult decât atât, vedeta a vorbit și despre sacrificiile pe care Alina Ceușan le face pentru noul său job. Prezentatoarea filmează pentru emisiunea Love Island în Tenerife, iar din acest motiv, o perioadă de timp, va sta departe de soțul ei. Despre această situație prietena sa mărturisește că i se pare absolut normal și că nu mereu le poți avea pe toate în viață. Din fericire, însă, are copilul alături.

„Mi se pare că i se potrivește perfect job-ul de prezentatoare. Are mereu cuvintele la ea. Știe când să se oprească. Cred că i se potrivește perfect și sper să continue în anii următori tot în direcția asta. Copilul este cu ea acolo, dar nu este soțul. Nu poți să le ai pe toate în același timp. Ai job și copil sau ai copil și soț…sacrificii! Și eu am făcut sacrificii. Am stat 8 luni plecată și am vorbit doar 5 minute în 8 luni cu soțul meu. Ăsta este adevărul. A fost un sacrificiu și mi-l asum. Din punct de vedere fizic, s-ar putea să găsesc niște afecțiuni. Urmează să îmi fac niște analize”, a mărturisit Carmen Grebenișan, pentru playtech.ro.

Chiar dacă unii fani s-ar fi așteptat la un alt răspuns, Carmen Grebenișan mărturisește că nu se vede în rolul de prezentatoare TV. Blondina se consideră o persoană mult prea empatică și subiectivă, două caracteristici pe care nu le-ar putea susține în cazul în care ar modera vreo emisiune tip concurs, asemenea Alinei Ceușan. Totodată, vedeta a dat de înțeles că buna sa prietenă este mult mai potrivită pentru a prezenta o emisiune, fiind o persoană foarte obiectivă, care știe cum să gestioneze situațiile tensionate.

„Eu nu aș putea să fac ce face Alina. Ea este obiectivă, privește lucrurile altfel. Știe când să se oprească. Dacă eu aș vedea ceva ce nu îmi place, aș spune, nu aș putea să mă abțin. Ea are mereu cuvintele la ea și știe să gestioneze situațiile. Eu nu aș putea. Sigur aș fi subiectivă și m-aș implica emoțional. Nu cred că prezentatorul are voie să se implice emoțional. Aș fi fost foarte subiectiva, s-ar fi simțit implicarea mea, iar eu nu știu să îmi pun aceste limite”, a mai spus influencerița, pentru aceeași sursă.

Citește și: Câte operații estetice are Carmen Grebenișan. Influencerița, mai sinceră ca oricând: „Am o singură intervenție majoră. În rest, sunt intervenții minim invazive”