Ce a spus mama lui Smiley despre Gina Pistol chiar în ziua nunții: „Să pot să fac mărturisiri de genul acesta”

Ce a spus mama lui Smiley despre Gina Pistol chiar în ziua nunții. Cei doi prezentatori trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și și-au întemeiat o familie frumoasă, însă acum, au devenit soț și soție. Evenimentul a fost așa cum și l-au imaginat și toată familia s-a bucurat pentru ei.

29 mai 2023, 23:45
Ce a spus mama lui Smiley despre Gina Pistol chiar în ziua nunții: „Să pot să fac mărturisiri de genul acesta”
Ce a spus mama lui Smiley despre Gina Pistol chiar în ziua nunții

Ce a spus mama lui Smiley despre Gina Pistol chiar în ziua nunții. Ioana și Ion Maria, părinții lui Smiley, au făcut primele declarații după ce fiul lor s-a căsătorit și au dezvăluit cum se înțeleg cu nora lor.

Ce a spus mama lui Smiley despre Gina Pistol chiar în ziua nunții

Este un moment pe care ni-l doream și îl așteptam!” a spus Ioana Maria, mama lui Smiley, după căsătoria fiului. „Cel mai frumos moment pentru mine a fost momentul în care au spus DA”, a declarat și Ion Maria, tatăl artistului.

Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. (…)

Sunt o bunică care și-a dorit foate mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră, suntem fericiți. Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității, să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața, a spus mama lui Smiley despre relația cu Gina Pistol.

Citește și: Gina Pistol, în lacrimi la propria nuntă! Cine este bărbatul care a făcut-o pe vedetă să plângă în cea mai importantă zi din viața ei

Cât au costat pantofii pe care Gina Pistol i-a purtat la nuntă

Nunta a fost un eveniment aşteptat de ambii parteneri care s-au pregătit ca la carte. Evident, prezentatoarea de la Chefi la cuţite a strălucit în ziua cea mare şi a ales să poarte accesorii și pantofi de la branduri de lux pe care a cheltuit o mică avere.

Înainte de marele eveniment, Gina Pistol le-a arătat fanilor bijuteriile și pantofii de mireasă pe care le-a ales pentru ziua cea mare. Astfel, s-a aflat că blondina nu s-a uitat la bani şi s-a orientat către casa de modă Jimmy Choo. Pe site-ul oficial al brandului, o pereche de sandale ca cele cu care Gina a fost încălţată costă 1595 de euro, un preț pe care nu oricine şi l-ar putea permite.

De-a lungul timpului, Gina Pistol a învăţat că detaliile fac diferenţa, astfel a ales să poarte la gât un lănțișor discret din aur, cu o piatră preţioasă. În ceea ce priveşte cerceii, soţia lui Smiley dezvăluia că îşi doreşte să îi lase moștenire fiicei sale, Josephine.

Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț.

Mă duc să-l iau mâine dimineață. Le-am pregătit domnișoarelor de onoare, le-am luat ceva fain. Abia aștept să le dau. O să vă arăt după ce le dau, că vreau să fie surpriză”, a spus Gina Pistol cu câteva zile înainte de nuntă.