Ce a spus Petrică Mîţu Stoian înainte să moară. Doru Guşman: „Ginerelui meu i-a spus asta cu două săptămâni înainte”

Doru Guşman, impresarul lui Petrică Mîţu Stoian, face noi dezvăluiri despre artist. Acesta a vorbit despre ultimele două săptămâni din viaţa artistului.

11 dec. 2021, 09:06
Ce a spus Petrică Mîţu Stoian înainte să moară. Doru Guşman: „Ginerelui meu i-a spus asta cu două săptămâni înainte”

Ce a spus Petrică Mîţu Stoian înainte să moară. Moartea artistului a venit ca un trăsnet pentru toţi cei care îl cunoşteau. Nimeni nu se aştepta ca o asemenea tragedie să se petreacă.

Ce a spus Petrică Mîţu Stoian înainte să moară. Dezvăluirile făcute de impresarul artistului

La scurt timp după decesul artistului, familia sa şi impresarul au intrat într-un adevărat război din cauza averii pe care a lăsat-o în urmă. Doru Guşman, impresarul artistului, a făcut recent noi dezvăluiri despre ultimele săptămâni din viaţa celui pe care îl considera parte din familia sa.

Citeşte şi Ce s-a întâmplat cu lucrurile lui Petrică Mîţu Stoian. Sora artistului face declaraţii: „Mie nu-mi trebuie averea lui”

‘În ianuarie urma să fie operația pe inimă, o operație grea și a zis că „am să las treburile clare că ferească Dumnezeu vor veni hienele alea pe tine’ și uite că au venit, a avut dreptate. Ginerului meu i-a spus cu două săptămâni înainte că „dacă mor să mă încalți cu pantofii ăștia’, fiica mea a vorbit cu el până când l-a băgat la ATI, cu ea comunica, nu cu surorile astea care au apărut acum’, a spus impresarul Doru Guşman, potrivit Viva.ro.

Sora artistului de muzică populară l-a acuzat pe impresar că i-a luat toate bucurile.

„Este minciună 100%! Este minciună 100%! Deci dacă ea a spus așa ceva, minte! Cum să fie adevărat așa ceva? Eu nu am nimic de moștenit de la el, eu ce am, am casa mea. El nu mi-a făcut niciun fel de act. Omul nu știa că moare. Nu este adevărat! Casa este pe numele lui”, a spus Doru Guşman.

Interpretul de muzică populară a murit pe 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani, în Spitalul de Urgență Reșița. Artistul se afla de ceva vreme la secția ATI a unității medicale, în stare gravă. Acesta a fost înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa efectuează cercetări legate de moartea solistului de muzică populară Petrică Mîţu Stoian, la secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, pe rol fiind înregistrat un dosar penal având ca obiect infracţiunea de ucidere din culpă.

Citeşte şi Sora lui Petrică Mîțu Stoian, mărturie cutremurătoare după ce a fost audiată: Glumea, dar scuipa sânge. Și-mi spunea: ”Uite sor-mea cum am ajuns”