Ce aduce Marte in Taur 2022! La ce sa fii atent pana in luna august!

Marte, planeta actiunii, ambitiei si dorintei, a parasit locul sau favorit de Foc din Berbec a intrat in racorosul Taurul pe 5 Iulie, unde va ramane pana pe 20 august.

07 iul. 2022, 06:23
Ce aduce Marte in Taur 2022! La ce sa fii atent pana in luna august!

Marte in Taur 2022.  In saptamanile urmatoare, vom simti o atractie puternica pentru a imbratisa lentoarea vietii: timp liber, relaxare, vacanta – toate lucrurile bune. Din punct de vedere energetic, aceasta este o schimbare majora fata de locul anterior al planetei in Berbec. Taurul este condus de Venus, ceea ce inseamna ca actiunile tale vor fi conduse mai mult de decizii financiare, frumusete, valori si s-ar putea sa fii putin mai concentrat pe placeri si iubire. Vei fii mai inclinat sa cauti confort material si fizic, fiind atras de lucruri frumoase de valoare durabil.

Cele trei zodii care vor fi protejate de divinitate vara aceasta. Viața lor se va schimba radical
Lui Marte nu-i prea place sa isi petreaca timpul in Taur!
In principal pentru ca semnul se misca putin prea incet pentru gusturile Planetei Actiunii. Marte iubeste sa mearga la o turatie completa, dar in Taur ni se reaminteste ca uneori cel mai bun mod de a accelera este incetinirea. Acest tranzit vine sa iti reaminteasca sa te ocupi de gradina ta interioara cu grijia de sine, timp liber si placere ca o modalitate de a-ti hrani viata exterioara.

Horoscopul succesului. Ce zodii dau lovitura de mâine, totul le merge din plin!
In timpul acestui tranzit ti-ar putea fi mai greu sa accepti schimbarea
Dar asta nu este neaparat negativ aici. Deoarece acest lucru va inspira fiecare semn sa ramanem concentrati si sa lucram in continuare la planurile si ideile noastre. Acest tranzit este un moment ideal pentru a lucra la obiectivele financiare, deoarece Marte in Taur te determina adesea sa doresti sa gasesti stabilitate si securitate. Nu este momentul sa-ti asumi riscuri si sa sari in ceva inainte sa-ti faci timp sa te gandesti la asta. Actiunea prudenta si constienta te poate ajuta sa profiti la maximum de acest tranzit.

Suna grozav tot, dar fiecare trandafir are spinul lui. Acest Marte in tranzitul prin Taur va fi putin volatil, din cauza intalnirii lui Marte cu Uranus si Nodul Nord Lunar al destinului. Atat Marte, cat si Nodul Nord vor functiona ca declansatori si vor activa influenta lui Uranus, care se asteapta sa aduca toate schimbarile pe care le-am experimentat in 2021 si 2022.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.