Ce-ai făcut, Bobiţă?! Actorul Mihai Bobonete, surprins când încalcă regulile de circulaţie în trafic VIDEO

Actorul Mihai Bobonete a fost surprins când încalcă regulile de circulaţie la bordul unui bolid de lux.

18 sept. 2019, 08:27
Ce-ai făcut, Bobiţă?! Actorul Mihai Bobonete, surprins când încalcă regulile de circulaţie în trafic VIDEO

„Bobiţă” – care în numerele sale de stand-up comedy susţine că este un şofer model şi că are un dinte împotriva inconştienţilor care încalcă regulile de circulaţie – a intrat în rândul „şmecherilor”. Fost posesor de SUV, actorul Mihai Bobonete conduce, mai nou, un bolid american cu o herghelie de cai putere sub capotă, „muscle car” ce atrage privirile pasionaţilor de maşini. Bolidul a venit, se pare, la pachet cu tupeul, fiindcă, zilele trecute, „Bobiţă” a fost surprins într-o ipostază delicată. După ce a trecut pe la o clinică, de unde a ridicat o pereche de ochelari, actorul a ajuns într-o intersecţie în care trona un indicator cât toate zilele: „Obligatoriu la dreapta”.

Numai că „Bobiţă” avea treabă în stânga… Şi, cum bolidul consumă două găleţi de benzină la suta de kilometri, pentru a face economie, actorul a decis să nu meargă la dreapta, pentru a căuta un sens giratoriu sau o intersecţie unde putea întoarce regulamentar. Aşa că s-a apucat să semnalizeze că va vira la stânga şi că va „tăia” linia dublă continuă. A aşteptat momentul potrivit, s-a apropiat de linia continuă, blocând două benzi, iar când a considerat că se poate strecura, a demarat în trombă.

Faptul că a trecut peste linia continuă l-a ajutat pe actor să ajungă mult mai devreme la destinaţie, adică la şcoala copilului. Aşa că „Bobiţă” s-a pus pe aşteptat… La un moment dat, şi-a făcut apariţia Bobonete Jr., care a urcat în maşină, apoi cei doi au plecat spre casă, pe drum discutând, probabil, despre şcoală şi despre „oamenii răi care încalcă legea”.

Vezi video pe spynews.ro.