Ce ai făcut în vieţile anterioare pe care le-ai avut. Horoscop karmic pentru fiecare zodie

Karma este pricipiul care afirma ca orice actiune facuta intr-o anume etapa a existentei unui om are categoric urmari si efecte pe care suflteul trebuie sa le suporte sau pentru care trebuie sa le plateasca in viata actuala sau intr-o alta existenta. Atunci cand omul isi indeplineste misiunea karmica, spiritul sau este liber, ciclul de reincarnari se opreste iar sufletul ajunge in cele din urma in Paradis.

15 feb. 2019, 07:25
Ce ai făcut în vieţile anterioare pe care le-ai avut. Horoscop karmic pentru fiecare zodie

Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic Berbec

Intr-o alta viata, cel nascut acum in Berbec a pus mult accent pe dezvoltarea personala. In toate incarnarile sale, Berbecul este un temerar care adeseori s-a vazut nevoit sa lupte pentru viata sa.

Misiunea sa in aceasta incarnare este sa invete sa-si controleze pornirile si instinctele carnii si sa fie mai inclinat catre viata spirituala. Are foarte multa energie pe care trebuie sa invete cum sa o canalizeze. In caz contrar, poate deveni un om agresiv.

Citeşte şi HOROSCOP Mariana Cojocaru. Care sunt femeile divine din zodiac în 2019

Tine foarte mult la individualitatea sa pentru ca in vietile anterioare a fost constrans sa traiasca dupa regulile impuse de altii. Din celelalte existenta aduce cu el ura, ranchiuna si resentimente pe care acum nu le poate intelege exact dar comportamentul sau este influentat de acest lucru.

Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic Taur

Intr-o alta viata, Taurul a pus accent pe valorile materiale ale vietii si s-a inconjurat de confort. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu se simtea stapan in totalitate pe destinul sau si simtea nevoia de posesiuni concrete in viata sa.

Uneori, poate fi zgarcit sau chiar avar dar aceasta nu este o trsatura definitorie pentru Taur. In aceasta viata trebuie sa invete sa se deschida mai mult catre oameni si sa nu-si mai caute siguranta si echilibrul in valorile materiale.

Se va elibera de aceste constrangeri si prejudecati dar numai in urma unei experiente emotionale traumatizante. De cele mai multe ori, se incapataneaza si isi pastreaza spiritul posesiv si in aceasta viata.

Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic Gemeni

In alta viata, nativul in Gemeni a adunat un mare bagaj de informatie si cunostinte pe care simte nevoia sa le exteriorizeze in aceasta viata.

De aici porneste abilitatea sa nativa catre comunicare si relationare usoara cu oamenii. Dezavantajul este ca de-a lungul vietii a invatat dezorganizat si a pus accent mai mult pe cantitatea informatiilor decat pe calitatea lor.

Din aceasta cauza nu a reusit sa isi puna prea multe idei in practica. In aceasta viata trebuie sa invete sa isi faca ordine in ganduri si sa-si valorifice aptitudinile de comunicare. Trebuie sa puna accent pe dezvoltarea vocabularului si sa progreseze permanent. Are un mesaj important de transmis lumii si se poate achita de datoria karmica doar in anii de tinerete. In caz contrar, va purta aceasta datorie si in viata viitoare.

Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic Rac

Karma Racului este de natura emotionala. Intr-o viata anterioara, acesta a suferit o trauma profunda, cel mai probabil disparitia unei persoane importante din familie. Urmarile acestei morti au fost de rasunet.

Desi nativul in Rac a cunoscut iubirea in alta viata, nu a reusit sa o canalizeze si sa-si intemeieze un camin. Din aceasta cauza, in aceasta viata, familia este una dintre valorile supreme in viata Racului.

Trebuie sa lupte din greu pentru a se simti in siguranta si pentru a-si construi un mediu stabil. Are de invatat cum sa ofere iubire si afectiune dar mai ales trebuie sa invete cum sa se lase iubit, fara teama. Va obtine mai usor toate acestea daca se apropie de persoane nascute in semne fixe din zodiac.

Acestea sunt Taur, Leu, Scorpion si Varsator. Pentru a-si implini misiunea karmica, Racul trebuie sa progreseze permanent si sa accepte invataturile date de semnele mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti).

Continuarea horoscopului pe cerehoroscop.com.