Ce amendă a primit un bucureştean care a intrat cu maşina pe plajă. Autoturismul a fost scos din nisip cu excavatorul

Un bărbat din Bucureşti a fost amendat cu 10.000 de lei, după ce a intrat cu maşina pe plajă. Incidentul s-a petrecut în staţiunea Saturn.

22 iul. 2021, 12:26
Ce amendă a primit un bucureştean care a intrat cu maşina pe plajă. Autoturismul a fost scos din nisip cu excavatorul
Ce amendă a primit un bucureştean care a intrat cu maşina pe plajă. Autoturismul a fost scos din nisip cu excavatorul

Ce amendă a primit un bucureştean care a intrat cu maşina pe plajă. Un bărbat în vârstă de 43 de ani şi-a abandonat maşina pe plaja din Saturn, după ce a rămas blocat în nisip.

Ce amendă a primit un bucureştean care a intrat cu maşina pe plajă

Citeşte şi Top 10 plaje din Europa şi din lume, mai late şi mai “sălbatice” decât cea din Mamaia! De ce se plâng românii de o plajă identică cu Miami Beach?! Nu vrem o “ţară ca afară” pentru că ne plac plajele ticsite şi kitchoase

Poliţiştii din Mangalia s-au sesizat şi l-au amendat pe bărbatul care şi-a lăsat maşina pe plajă.

„Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, se precizează în comunicatul IPJ Constanța.

Mașina a fost scosă din nisip cu ajutorul unui excavator.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani avea permisul suspendat pentru că a fost prins beat și drogat la volan. Acesta are acum patru dosare penale.

În dimineaţa zile de 13 iunie, bărbatul a fost surpins în Vama Veche conducând cu permisul suspendat şi cu 0,11 alcoolemie. Tot pe  13 iunie acesta a fost depistat în timp ce conducea din nou fără permis, de data aceasta fiind sub influenţa drogurilor, potrivit focuspress.ro. 

Bărbatul nu s-a liniştit. Pe  20 iunie, în Constanţa, a fost prins, din nou, fără permis.

Acesta a lucrat ca şofer şi a fost, până acum două luni, angajat ca şofer la o televiziune din Bucureşti.

Un turist s-a plimbat cu maşina pe plaja sălbatică din Vadu. Zona este protejată

Citeşte şi Mii de turiști au campat în weekend pe plajele Corbu, Vadu, Midia, neținând cont de interdicție. Au fost aplicate zeci de sancțiuni

Șoferul unei mașini marca BMW a fost filmat în timp ce conducea foartea aproape de mare, iar la un moment dat s-a oprit pentru a vorbi cu un grup de turiști. Plaja Vadu face parte din Biosfera Deltei Dunării și este o zonă protejată. Prin urmare este interzis accesul și pe jos, dar și cu mașina.

În cazul în care va fi indentificat, șoferul riscă o amendă de până la 10.000 de lei.

Până acum turiștilor le era permis să își lase mașinile și să își instaleze cortul pe plaja din Vadu și Corbu, autoritățile care supraveghează aria protejată anunță că au renunțat la aceste concesii.

Restricțiile pentru plajele Vadu și Corbu au fost impuse în baza unor legi vechi de peste zece ani, doar că până acum cei din Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării i-au lăsat pe oameni să își instaleze corturile și să intre cu mașina până lângă mare.