HOROSCOP. Ce are el de învăţat după despărţire, în funcţie de zodia lui

E mai bine să spui tot ce ai pe suflet, chiar dacă el nu te ascultă. Astfel te vei vindeca, dar posibil ca el să nu înţeleagă nimic!

22 iun. 2017, 06:30
HOROSCOP. Ce are el de învăţat după despărţire, în funcţie de zodia lui

GEMENI

Trebuie să afle că nu tu ştiai cum va fi cu el în fiecare zi, scrie eva.ro. Era într-o dispoziţie bună sau într-o stare proastă? Nu ai fi vrut să faci o greşeală care l-ar fi făcut să explodeze. Te-a făcut să fii nervoasă şi puţin speriată şi nu ai simţit niciodată că ai putea avea încredere în el. Când se simţea bine şi era sociabil, strălucea ca soarele, dar când s-a întunecat, nu ai fi vrut să fii în preajma lui.

Citeşte şi Ce defecte şi calităţi ai în funcţie de data naşterii

RAC

Racul trebuie să ştie că e prea sensibil.

Digur, sensibilitatea şi vulnerabilitatea sunt calităţi deosebite, dae el începe să exagereze şi să devină hipersensibil. Cu siguranţă are nevoie să se controleze mai mult, nu mai e un copil, a crescut şi are nevoie să fie tare.

LEU

Te-ai simţit ca şi cum te-ar trage în jos cu nevoile şi atitudinea sa egoistă?

Trebuie să fie totul despre el? Ştii că îi păsa şi era interesat de viaţa ta, dar cumva mereu a transformat totul astfel încât să fie vorba despre el. Te-ai simţit folosită cu el, iar în tot acest proces te-ai pierdut pe tine, nevoile şi dorinţele tale.

FECIOARĂ

El trebuie să ştie că vărbind despre alte persoane nu e deloc atractiv şi că atunci când e hipercritic, nu te-a făcut să te simţi mai aproape din el şi te-a determinat să nu îl mai placi.

Citeşte şi ASTROLOGIE. Cum stai cu GELOZIA în funcţie de zodie

Ştiai că are o inimă bună, dar e foarte uşor să uiţi asta atât timp cât el judecă pe toată lumea.

BALANŢĂ

Trebuie să ştie că nu e bine să flirteze, sau mai ales să aibă relaţii intime cu altcineva.

Stilul său cuceritor poate fi extrem de fermecător dacă nu întrece limita. Se pare că nu are moralitate în măsura în care este infidel. Niciodată nu ai simţit că îl poţi lăsa singur fără ca el să nu facă vreo prostie. Dacă nu vrea să aibă o relaţie serioasă, nu ar trebui să se angajeze în ea, pentru că e nedrept pentru toţi cei implicaţi.

Continuarea horoscopului AICI.